inteligentny człowiek ogarnia całą otaczającą go rzeczywistość.
Nie ma klapek na oczach i dociera do niego wszystko, nie tylko to co mu się podoba, bez względu na poglądy.
@Dracula
Chuj mnie to interesuje w tej sytuacji. Nie wdaję się w takie rozmowy. Nie oglądam tvp, nie oglądam tvn, nie oglądam polsatu ani innych. Zasadniczo na cyfrowym polsacie nie oglądam kanałów 1-20 ani 60-70.
Ty już we łbie założyłeś jakie mam poglądy, co oglądam i kogo wspieram bo wytknąłem ubeckiej żydowskiej kurwie co donosiła za prlu, i miała teczkę większą niż ty szafę od wibratorów, jej przeszłość.
Jestem inwalidą, nie płacę abonamentu rtv z automatu (nie żebym wcześniej coś tego... hehe no ale) więc ani 1 mój grosz nie idzie z abonamentu rtv na telewizję publiczną = chuj mnie jebie co tam odpierdalają. Za PO tvp była pro-po. Za czerwonych kurwiów też była pro rządowa... za wcześniejszych czerwonych kurwiów w innych barwach też publiczna tv była za rządem.
Zauważyłem, że szczekają na tvp najbardziej ci którzy rzekomo tego nie oglądają - więc skąd wiesz co tam jest? Ja zasadniczo wiem po tym co wszyscy chodzicie i pierdolicie bo zwyczajnie w świecie tego nie oglądam.
Kupa ekspertów od TVP która teoretycznie nie powinna wiedzieć co tam w ogóle jest emitowane jest bardziej obeznana od karyn 500+
@VeIture, inteligentny człowiek ogarnia całą otaczającą go rzeczywistość.
Nie ma klapek na oczach i dociera do niego wszystko, nie tylko to co mu się podoba, bez względu na poglądy.
Nie musisz się tłumaczyć, ale jeśli coś wstawiasz i twierdzisz. że nie utożsamiasz się z tym, to ja już wtedy naprawdę nie wiem na jakim świecie żyję.
Wynikałoby, że jesteś jakimś uosobieniem bota, który wstawia materiał byle był, bez emocji,
Takie coś z psychologicznego punktu widzenia nie jest chyba możliwe.
No chyba, że masz jakieś zaburzenia, albo to wpływ substancji psychoaktywnych.
Ogólnie, nie bawi mnie dosrywanie komukolwiek, ale widzę, że moderacji na rękę jest taki temat, bo gównoburza gwarantowana.