kurwa, masz w tytule "itd."
gdzie tu ta manipulacja?? przeciez prezes PIS powiedzial co wiedzial a poniej to pokazali... nic nie przekrecili, nic nie wycieli itd...
I wcale nie sugerujesz, które media fajne, a które be, więc nie pierdol ,że coś u mnie nie tak z czytaniem, bo to u Ciebie coś nie tak z pisaniem.
Jebana komuna, a bydło to ogląda i wierzy. I potem idzie ci taki bencwał i głosuje przez pryzmat tego co obejrzał w tym srajdołku.
Poczytaj wiecej o traktacie lizbonskim, bo wkurwia mnie juz pierdolenie jacy z nich "zdrajcy". W Polsce zrobiono to samo co w Irlandii i UK, wytresowano spoleczenstwo. Pamietasz kampanie pro UE z tamtych lat? Czy chcial czy nie chcial postapil "demokratycznie" i poprzez nakaz wiekszosci glosow podpisal TL. Dalo to kaczorowi niezla pozycje do negocjacji w PE, ktora wykorzystywal (okrutnie drenowalismy kielnie UE, tzn zabieralismy wiecej niz dawalismy, ostatnio jest odwrotnie, pomimo zalosnego statusu gospodarczo-finansowego Polski).