Oho kolejny co w życiu nie przeczytał żadnej książki 🙂 to oświeć nas mistrzu co nie jest antypolska szczjnią? tylko nie pisz że republika bo jebnę na zawał ze śmiechu 🙂
A Ty kurwa oszołomie wiesz co i kto czytał. Do oświecenia to sobie tych książek poczytaj, co komuś wymawiasz. Jak dla ciebie pedałen i tvpis za czasów pis to nie szczujnie, tos kurwa jest głupim osłem, bez żadnej odpowiedzialności za to, bos po prostu głupi, a być moze o tym nie wiesz
Myślisz że wyzywając kogoś jesteś lepszy? poczułes się lepiej, tyle ci wystarczy żeby podbić swoje ego? 🙂 mógłbys sobie podać rękę z tym patusem z filmiku chyba jedna matkę macie. No słucham to jakie media nie są szczujnią?
Czasami na tym polega praca redaktora, na dokumentowaniu agresji na którą nikt do tej pory nie reaguje, lub reaguje niewystarczająco. Społeczeństwo to zbiór różnych ludzi, niektórzy obronią się sami, innych niestety bronić trzeba, i to był taki przypadek, jak dla mnie browar i szacun dla reportera, dostał po ryju ale to na pewno przyniesie dla tych niepełnosprawnych jakiś pozytywny efekt.
Gosc szedł do domu to za nim wołał wrócił sie to mu wydawał polecenie ze ma isc do domu a zanim dostał lepa ruszył w jego kierunku na tyle blisko ze prawie sie pocałowali na siłe szukał prowokacji żeby materiał miec a na koniec zadzwonili na policje zwykła kurwa jebać takich dziennkiarzy
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.To płaczesz bekso, że zostałeś mianowany osłem a komuś po matkach szukasz? Od patusa z filmu to byś dostał lepe jak ta kurwa i musiałby cię chłopak mikrofonem bronić. Jakich to książek nie czytałem a ty tak, w których jest napisane, że pedałen to nie szczujnia?
Po prostu chodzi o twoje wypowiedzi, widać że nie masz zbyt lotnego umysłu.
Te pedaly z TVN to chyba jakieś niedorozwinięte umysłowo... Jak patus pluje typowi na pysk i mówi, żeby spierdalał, to chyba logiczne, że raczej sobie z nim nie porozmawiają, a te cymbały dalej się wdają w rozmowę i potem płacz, że lepe na pysk dostał...
Za co poszedł? O czym materiał był, bo żadko oglądam Uwagę? Sebiks terroryzuje ludzi na osiedlu?