PS. Załóż twoje futro z psich skór, co to z dziada pradziada u ciebie się robi i nażryj się psiego smalcu, bo w Rosji zimno...
Poligon za spowodowanie chronicznego i przewlekłego bólu dupy pet loversów ma u mnie obowiązkowo piwo za każdy post o psach
Poligon za spowodowanie chronicznego i przewlekłego bólu dupy pet loversów ma u mnie obowiązkowo piwo za każdy post o psach
Nie mam "bólu dupy" o wszelkiego maści zwierzęta - jestem tylko uczulony na kretyńskie pie**olenie bzdur(dotyczy to każdego tematu). Za to podejrzewam, że Ty i Twój kolega, o którym wspomniałeś, możecie mieć ból dupy spowodowany bardziej mechanicznymi ingerencjami.
Oj masz, masz. O ile większości Poligon przeszkadza, tak mi osobiście lata koło tyłka co gość wypisuje. Czasami nawet śmiechnę. To jest sadol, zapraszam serdecznie na kwejka, tam są normalni ludzie, nie tutaj
Widzieliście jak samice przenoszą młode??? Właśnie tak jak to zrobił ten od flagi turkmenistanu, więc skończcie ten ból dupy, że to psa/kota boli. Teraz Putin będzie sadolowym bohaterem A to sku*wiel i sadysta taki jak Hitler i Stalin. Suka Hitlera blondi jadła .tysiąc razy lepiej niż ci w Auschwitz, tak samo psy Stalina za czasów glodu na Ukrainie(6mln ofiar), wolyniu, syberii. Sam Hitler był wege.