specjalnie do tego pokazują złą technikę i opowiadają jakieś kłamliwe anegdoty. A tak naprawdę to trenują łapy raz w tygodniu na jakimś murzyńskim koksie dla zwierząt w seriami 3x8
Machają hantlami jakby pierwszy raz je w łapie mieli.
Jebeńce sadystyczne jeden z drugim, skończcie pierdolić smuty w komętarzach, bo żygać się chce, siedzicie przed netem i wpierdalacie ciasteczka twierdząc, że się przetrenowaliście z otwierania delicji szampańskich, ruszcie te białe zapyziałe dupy i piszcie na PW co Wam potrzebne!
-Teść
-Winko
-Metka
-Omka
albo inne gówno, nie ma opierdalania się, pierdolona seria kończy się jak nie możesz ruszyć kurwo łapą a o klikaniu nie wspomnę, jazda białasy zasrane!
Jakiś czarnuch będzie mnie uczył jak ja mam ćwiczyć, jest coś takiego ja przepalenie mięśni.... ale, "Nie ma czegoś takiego jak przetrenowanie" niech się pierdolnie w głowę i niech tyra wg. swoich zasad, życzę pajacowi powodzenia.
Ten który mówi to C.T. Fletcher, ma swój kanał na Youtubie, jest byłym 3-krotnym mistrzem świata w wyciskanu na ławce oraz 2-krotnym mistrzem świata w uginaniu ramion ze sztangą ( strict curl ) w zawodach (dla naturalnych, drug free ). Jego rekordy to 650lbs na klatkę czyli 295kg, zaś na biceps 225lbs czyli 102kg.