Wysłany:
2014-01-02, 18:05
, ID:
2808012
1
Zgłoś
Oświęcim to nic więcej jak pierdolony kolec w naszej dupie. Po chuj żydzi i inne kurewstwo zabiegało o to aby pozostawić to miejsce i dbać o to by zachowało się w stanie takim jakim było w dobie swojej świetności?! Ku przestrodze, ku pamięci? Nie chce mi się w to wierzyć. Żydzi są przebiegłą bandą, dobrze wiedzieli, że to nas Polaków będzie można upierdolić, obarczając winą za zbrodnie Niemców i koszernych z JU-SA (po jakimś czasie) i wmówić wszystkim, że to nasze obozy i jest to jedyny powód, dla którego ten i kilka innych obiektów wciąż pozostaje w tak świetnej formie po dziś dzień.
Według mnie powinno się wykurwić w powietrze to i inne tego typu budowle i zrobić parki, albo inne obiekty służące społeczeństwu, zamiast promować, budować nienawiść i miejsca kultu dla pejsatych i innych.
Z drugiej strony gdybyś był dziadkiem, który szczęśliwie stamtąd spierdolił. To czy chciałbyś do końca życia oglądać to miejsce czy choćby ponownie przekraczać próg po to aby pozwiedzać i powspominać?!
Sprostuję iż moje wypociny kierowane są do tych, którzy przy okazji tego wideo wspominają o Oświęcimiu.