Dlaczego!!!Dlaczego tu? Weź to chłopie usuń!!
Pomijam, że fakt jarania się takim materiałem, to gimbaza pełną gębą.
można być chłopem i zmienić sie w babę to można być białym i zmienić się w czarnego, przecież to twoja lewacka logika nie ? dobrze pocisnął rodzinę spasłych śmieci.
pie**oli bo nie rozumie....
Facet wymiata
Kurwa! Nie o to chodzi. Czy to, ze nie podoba mi sie wrzucanie gówna na ten portal oznacza, że jestem lewakiem? Już tak jesteś zjebany, że każdy głos krytyki uznajesz za lewacki?
Wznieś sie na wyżyny swoich możliwości intelektualnych i spróbuj powiązać logicznie to gówno z motywem przewodnim tego portalu.
W 3 punktach chociaż. Badź "zwycięzcom"! Raz w życiu chociaż!
spróbuj powiązać logicznie to gówno z motywem przewodnim tego portalu.
Kurwa! Nie o to chodzi. Czy to, ze nie podoba mi sie wrzucanie gówna na ten portal oznacza, że jestem lewakiem? Już tak jesteś zjebany, że każdy głos krytyki uznajesz za lewacki?
Wznieś sie na wyżyny swoich możliwości intelektualnych i spróbuj powiązać logicznie to gówno z motywem przewodnim tego portalu.
W 3 punktach chociaż. Badź "zwycięzcom"! Raz w życiu chociaż!
Konik zwalony?
Chyba im tylko gospel został bo biali nawet w byciu murzynami są lepsi
Motywem przewodnim tego portalu jest czarny humor a więc śmianie się chociażby z treści politycznie nie poprawnych więc wytłumacz mi z tych swoich wyżyn co nie pasuje do tego portalu?
Do niedawna był to jeden z niewielu portali bez polityki ale teraz dzięki podobnym do Ciebie gamoniom ciągle wrzucane jest takie gówno. Nie pasuje mi polityka i debilne pranki dla gimbazy.
3 najważniejsze punkty na sadolu to krew, ból i flaki a nie pranki z dupy.
Wersja graaficzna dla gimbazy: