E tam. Żeby oni jeszcze jakieś dobre piwo mieli. To taki soczek dla dzieci, w dodatku niegrzecznych, bo maksymalnie dwa wolty i bez smaku.
Ty kurwa kiedyś pileś piwo w tajlandii? Chang ma 5% i jest dośc dobrym piwem, na pewno lepszym niż jakieś zeszczane tyskie. Jeszcze singha spoko jest za to łyche mają straszną. Hongtong i blend to totalne gówno. Wiem bo siedzew tajlandii w tym roku 7 miesiąc.
Tajlandia daleko a tutaj Polska !
Jeśli jesteś lub zawitasz do Bangkoku to trzymaj mapę którą sam robiłem może ci się przydać
I uważaj na niektóre ochujałe Tajki niespodziewajki zwłaszcza po najebaniu się tajskim piwem żebyś potem nie maił bólu dupy
E tam. Żeby oni jeszcze jakieś dobre piwo mieli. To taki soczek dla dzieci, w dodatku niegrzecznych, bo maksymalnie dwa wolty i bez smaku.
Zawsze chce mi się śmiać z tych piwnych januszy, których gusta piwne skończyły się na żywcu. Nieraz gdzieś rzucą jakieś niemieckie lub inne niekrajowe piwo, a potem wyprzedaż 1,50 zł, bo janusz będzie łoił tylko żubra a nie "zagramaniczne wynalozki, jeszcze łod tych szfabuf nazistów"