jest i specjalna dedykacja dla 4chan /b/
---- KLIK! WERSJA BEZ CENZURY---
Lub kliknij:
internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.Nie znajdziecie tego na 4chan, bo to odnośnik do takiej ruskiej wersji 4chan, czyli 2ch.hk
Po publikacji tych zdjęć na 2ch.hk ludzie rozpoczęli kampanie, żeby wyszukać tych debilów co to zrobili.
Wiem tyle, że internauci odnaleźli ją i jej rodzinę i sprawa została zgłoszona na policję, nie wiem czy tych gości aresztowano czy co.
Profile do uczestników tego zdarzenia: vk.com/id4960080
vk.com/id13690804
Inni uczestnicy też mają profile, ale wszystko z nich usunięte, nawet imię i nazwisko zostało zastąpione pseudonimem lub "xxx xxx"
Link do ich profilu na YT: youtube.com/user/Path0logic
Dziewczyna nazywa się Anna Tuleneva - jeśli jeszcze nie popełniła samobójstwa.
Tylko w Firefox zachodzi na temat poniżej ale jest na wierzchu.
Można też kliknąć w napis "---- KLIK! WERSJA BEZ CENZURY---" i zdjęcie otworzy się w osobnym oknie.
PanMordaTV kanał na YTjak czytam te komentarze, wielcy twardziele przed monitorem, to z przekonaniem napiszę, że powinna powrócić powszechna służba wojskowa. (l)udzie tacy jak wy powinni dostawać przed każdym posiłkiem manto, dla zasady. Przyszłość narodu kurwa wasza mać.