szer.Lucjan napisał/a:
Ile jeszcze prawie takich samych tematów tu wrzucicie? Fakt, ścierogłowi to problem... ale nie wystarczy jeden temat odnośnie tego zagadnienia?
No właśnie, kurwa, że nie wystarczy. Bo widzisz, może w Niemczech też tak pomyśleli? "Zróbmy jeden temat" - gdzieś tam, w środku forum, "na uboczu", nie przejmujmy się nim, nie myślmy o nim za każdym razem. No, to mają, samorządy na temat spożywania na ulicy pod pretekstem "this is muslim area". Pieprzyć to, chcę więcej takich filmów na głównej. Chcę więcej takich filmów wszędzie. Pierdolę tolerancję, jeżeli ona mi zagraża, jeżeli zagraża mojemu stylowi życia, jeżeli powoduje, że ktoś wpierdala się do mojego systemu wartości, sposobu myślenia, mojej tradycji i tak dalej. I rzecz jasna, nie chodzi tylko o piwo, bo u nas akurat ten zakaz to jeszcze pokłosie komuny. W szerszym znaczeniu i dalszej perspektywie - pogrążymy się, zapadniemy. I bez skoncentrowanych, fundamentalistycznych fanatyków zapominamy, co razem tworzymy i kim jesteśmy. Inaczej mówiąc, skończył się już dawno czas na dyplomatyczne wypowiedzi i słodkie słówka - bez tony kurew i chujów się nie obejdzie. To jest europejska, zachodnia strefa, muzułmanie i ich religia jest zakazana. Wypierdalać.