Moze mi ktos wyjasnic czemu ludzie podniecaja sie tym napedem na tył? Ja kupujac auto chcialbym zeby bylo faktycznie szybkie i sportowe, ale takze bezpieczne i takie ktore kleji sie drogi.
Moze mi ktos wyjasnic czemu ludzie podniecaja sie tym napedem na tył? Ja kupujac auto chcialbym zeby bylo faktycznie szybkie i sportowe, ale takze bezpieczne i takie ktore kleji sie drogi.
Gdybyś miał więcej receptorów w dupie, odczuwałbyś różnicę w fotelu kierowcy, jak auto zachowuje się podczas dodawania fazu przy wyjściu z zaktętu.
Audi: napęd na przód, cięlągnie cię za ręce do przodu.
BMW: napęd na tył: czujesz lekkie popchnięcie w okolicach lędźwi.
Socjologowie tłumaczą to tym, że lekkie pchnięcie w okolicach lędźwi przyciąga osoby homoseksualne do marki. Ci, którzy potrzebują mocnego prznięcia wciskają podświadomie gaz i często powodują kolizje. BMW jest wybierane przez 70% homoseksualistów! A 100% kobiet posiadających ten pojazd miała doświadczenia seksualne z osobą tej samej płci. Mowa tu o osobach samodzielnie podejmujących decyzję o zakupie, bez przypadków prezentów w rodzinie lub aut służbowych.