Autorek to ładna pizda musi być skoro kogoś nieudane podejście na siłowni jest śmieszne.
bicho 3 cm max
Ale pakowanie się jest śmieszne. Nie służy niczemu.
W epoce kamienia łupanego sensowne było mieć więcej w łapach niż w głowie bo musiałeś jedną ręką ciągnąc za włosy do jaskini wierzgającą samicę z innego plemienia do pokrycia a drugą łapą, skrzydełko cielęce z brontozaura, żeby sobie podjeść po dobrym dupczeniu.
Spuchnięte od vistrolu i hormonu wzrostu bezkarkowce budzą tylko szacun w swoim środowisku kryminalno-kibolskim. Zawsze mam bekę jak widzę takiego schaba, który zaciro się w dupie i pod pachami a ja spaślak bez kondycji mijam go biegiem na schodach i patrzę z politowaniem jak jebany mutant ledwo dycha i ma czarno przed oczami.
Normalny człowiek trenuje cardio bo to służy zdrowiu. Bydlenie się jest dla półgłówków.
Ale pakowanie się jest śmieszne. Nie służy niczemu.
W epoce kamienia łupanego sensowne było mieć więcej w łapach niż w głowie bo musiałeś jedną ręką ciągnąc za włosy do jaskini wierzgającą samicę z innego plemienia do pokrycia a drugą łapą, skrzydełko cielęce z brontozaura, żeby sobie podjeść po dobrym dupczeniu.
Spuchnięte od vistrolu i hormonu wzrostu bezkarkowce budzą tylko szacun w swoim środowisku kryminalno-kibolskim. Zawsze mam bekę jak widzę takiego schaba, który zaciro się w dupie i pod pachami a ja spaślak bez kondycji mijam go biegiem na schodach i patrzę z politowaniem jak jebany mutant ledwo dycha i ma czarno przed oczami.
Normalny człowiek trenuje cardio bo to służy zdrowiu. Bydlenie się jest dla półgłówków.
Hehe trenuj cardio żeby wygrać wyścig z karkiem po schodach Zabawne, że posuwasz się o takie skrajności. Teraz na siłowniach coraz mniej jest typowych schabów, zaś coraz więcej osób, które po prostu chcą nabrać troche tężyzny fizycznej zmierzając do atletycznej sylwetki, co jakby nie patrzeć dodaje pewności siebie i skutkuje w życiu prywatnym, zawodowym. Oczywiście najwięcej do powiedzenia w temacie zawsze mają osoby, które na danej płaszczyźnie nie posiadają żadnego doświadczenia, niczym typowy Janusz, który nie wie, ale sie wypowie, a sam może wyglądać jak pizda, bo Karynie i tak nie ma co stanąć
Z doświadczenia wiem ze jesteś pizdą życiową która wali do ekranu i dalsza dyskusja z tobą po prostu nie ma sensu.