Wyjeżdżasz na zachód, a i tak musisz cierpieć polaków, współczuję!Takich miałem pod sobą sąsiadów w Londynie. Polaków, nie Brytoli.
Wyjeżdżasz na zachód, a i tak musisz cierpieć polaków, współczuję!
Jesteśmy murzynami Europy, i to nie przez jakiś wyzysk czy coś. Połowa naszego społeczeństwa to patologia, tak samo jak u czarnych — i dlatego inni tak nas widzą. To co że reszta polaków jest normalna, jakoś ludzie tego nie zauważają. I kończy to się tak samo jak na Sadolu gdzie spora część komentujących twierdzi że nie ma czegoś takiego jak cywilizowany murzyn. No i właśnie tak samo uważają na zachodzie wobec polaków.
Nasza opinia się w ostatnich latach poprawiła, ale nie dlatego że sebixy podnieśli poziom, ale dlatego że zalew muslimskich patusów pokazał ludziom że jednak da się zejść niżej niż polaczki (przez "polaczki" uogólniam dlatego właśnie że i oni uogólniają).
To nie jest kurwa smieszne nic a nic. Przez dwa lata mialem taka patologie jako sasiadow. Darcie mordy i awantury codziennie, libacje raz, dwa razy w tygodniu. Co miesiac ostra bijatyka z rozjebaniem calej klatki. Dwa razy patusy wyjebaly swoje drzwi z futryna. A skonczylo sie spaleniem chaty. Mieszkanie oczywiscie socjalne, patusiara to wychowanek domu dziecka, jej konkubent to kryminalista, recydywista ktorego sw raz zgarnela o przyslowiowej 6 rano. Wiem, bo sam ich wpuscilem jak do pracy wychodzilem xd.Po pozarze zajrzalem do tego mieszkania z ciekawosci, wiecie co w nim bylo? Nic, doslownie. Lozko metalowe, jak prycza w wojsku, lodowka w kuchni, stol i dwa kszesla. Kurwa zyli jak jebane zwierzeta. Takie robactwo powinno sie eksterminowac, w jakims auszwitz gazem.
Wyjeżdżasz na zachód, a i tak musisz cierpieć polaków, współczuję!
Jesteśmy murzynami Europy, i to nie przez jakiś wyzysk czy coś. Połowa naszego społeczeństwa to patologia, tak samo jak u czarnych — i dlatego inni tak nas widzą. To co że reszta polaków jest normalna, jakoś ludzie tego nie zauważają. I kończy to się tak samo jak na Sadolu gdzie spora część komentujących twierdzi że nie ma czegoś takiego jak cywilizowany murzyn. No i właśnie tak samo uważają na zachodzie wobec polaków.
Nasza opinia się w ostatnich latach poprawiła, ale nie dlatego że sebixy podnieśli poziom, ale dlatego że zalew muslimskich patusów pokazał ludziom że jednak da się zejść niżej niż polaczki (przez "polaczki" uogólniam dlatego właśnie że i oni uogólniają).
Polowa kazdego spoleczenstwa to patologia - tyle ze polska patologia sie ruszyla na zachod 20 lat temu i jest ich statystycznie po porstu w chuj. Inna sprawa ze normalnych ludzi nie widac, bo wygladaja tak samo jak lokalni i nie dra mord caly czas.
Przynajmniej na wyspach to sie teraz duzo zmienia - bo patusy juz nie moga tak sobie przyjechac wiec jest spokojniej. Ale za to cala reszta robi rozpierdolke i anglia to ogolnie porazka teraz.
kończy to się tak samo jak na Sadolu gdzie spora część komentujących twierdzi że nie ma czegoś takiego jak cywilizowany murzyn. No i właśnie tak samo uważają na zachodzie wobec polaków.
No właśnie podróżowałam trochę, i:Przykro mi z powodu twojej niskiej samooceny którą projektujesz na resztę społeczeństwa. To powinno z czasem minąć kiedy zaczniesz więcej podróżować po świecie i zobaczysz jak żyją ludzie poza Polską.
No właśnie podróżowałam trochę, i:
Ty mi tłumaczysz że istnieją polacy w wysokich klasach społecznych, po co? Czytaj proszę ze zrozumieniem: opinię na świecie wyrabiają nam właśnie te niskie klasy. Jakoś chorwaci — czy nawet wietnamcy — są w stanie nie robić bydła, nasi rodacy zaś muszą wszem i wobec udowadniać że są na poziomie pakich.