Wysłany:
2015-12-14, 8:36
, ID:
4329879
13
Zgłoś
Jak widać do niektórych nie trafił jasny przekaz 13 minutowego filmu. Miejsca te nie są po to, żeby ludzie niepełnosprawni czuli się uprzywilejowani bo mogą stawać bliżej i jest super.. Miejsca te są po to, żeby mogli WYDOSTAĆ się z auta i później do niego WSIĄŚĆ. Jebane spierdoliny umysłowe
"z tego sądzę że te miejsca można by wykorzystać jako takie specjalne dla mnie, z racji że to wymyśliłem"
Data urodzenia: 17 Paź 1997
"jak jesteś kurwa warzywem to nie moja wina ani nikogo innego deal with it i nie oczekuj współczucia"
Data urodzenia: 02 Lut 1988
"Niestety żyjemy w bagnie właśnie dlatego, że większość ludzi zamiast posługiwać się zimną logiką w sprawach światopoglądowych, kierują się emocjami."
Data urodzenia: 13 Lip 1985
Nie zacytuje użytkownika czarnyblack, bo jego komentarz w 100% pasuje do portalu, ale ale:
Data urodzenia: 17 Kwi 1925
Czyli mamy tutaj jednego szczyla, który jeszcze nie dorósł, 2 sadolowych użytkowników, którzy nie potrafią słuchać ze zrozumieniem i zapewne ich edukacja zakończyła się na jakimś marnym technikum lub totalnie chujowym kierunku studiów oraz dziadka, który pamięta stan wojenny lub przylazł z kwejka i jest tak naprawdę jebanym szczylem.