Jak dla was UE to tylko pedały i gender, to o czym tu kurwa rozmawiać? W UE na pierwszym miejscu gospodarka, a nie jakieś pierdolenia o równości płci.
I chuj w dupę temu co napiszę że jestem euro-pedałem, pisze to bo już mnie wkurwia pierdolenie o wiedzy wyniesionej z sadistica.
Kurwa co Ty pierdolisz? Jaka kurwa gospodarka? Może tylko jeśli chodzi o Niemcy czy Francję. Ograniczanie emisji CO2, ograniczenie produkcji mleka, różne popierdolone zakazy jak na przykład ostatnia sprawa z wędzonymi kiełbasami gdzie tu masz dbanie o rozwój gospodarki? To jest wręcz jej ograniczenie, ale żeby to zrozumieć trzeba MYŚLEĆ SAMODZIELNIE.
Dziwne że nikt z ujadaczy przeciw UE nie chce wyjechać na Ukrainę albo do Rosji skoro tam tak dobrze. Słuchajcie... to proste. Pakować torby i wio. Będą wartości rodzinne i godność. Nie będzie LGBT, gendera, Żydów i cyklistów. Jedźcie, tu nikt nie będzie płakał.
Gejothief
to jest mój kraj od 100 pokoleń wstecz i zawsze był katolicki a nigdy pedalski. Więc jak chcesz żeby Cie ktoś legalnie na pala nadział to zabieraj się z kolegą Sligiem lizać po rowach gdzie indziej. Mam nadzieje że przyjdzie dzień jak was wszystkich pedalskie kurwiszony pozamykamy w łagrach.