Niemcy. W Berlinie powstaną strefy bezpieczeństwa dla kobiet.
Wielka Brytania. W Londynie postawią betonowe zapory.
Polska. IMiGW ostrzega kierowców przed śliskimi drogami.
źródło: fb jednego z polityków
Franca. W Paryżu na ulice wyjdzie blisko 8 tysięcy policjantów i żołnierzy.
Niemcy. W Berlinie powstaną strefy bezpieczeństwa dla kobiet.
Wielka Brytania. W Londynie postawią betonowe zapory.
Polska. IMiGW ostrzega kierowców przed śliskimi drogami.
źródło: fb jednego z polityków
Właśnie o to chodziło w jego poście - o alkoholowe "zgony"
A cały ten "problem z imigrantami" to nie jest żaden problem, a każdy myślący człowiek uświadomi sobie fakt, że to wszystko to jedna wielka zasłona dymna, dla większych przekrętów UE. No, ale jak widać propaganda strachu robi swoje i każdy na samą myśl o ciapatych dostaje sraczki z nerwów
Jednak niezaprzeczalny jest fakt, że w Polsce prawdopodobieństwo jakiegokolwiek zamachu praktycznie zerowe.
Ależ to będzie zajebisty temat do czytania komentarzy jak zlecą się nasze złote chłopaczki od "polaczków" i "cebulaczków" i zaczną płakać jaka to polska jest zła bo musieli z niej wyjechać podcierać dupy niemkom bo 5 razy nie zdali w gimnazjum i nie mieli w Polsce perspektyw.
Idę po popcorn.
Szanuję Cię , ale nie przeginaj! Nigdy nikogo nie nazwałem "Polaczkiem", ani "cebulaczkiem", jeśli już to "burakiem" (stara szkoła), A w wjechałem bo, pochodzę zza "żelaznej kurtyny" i skoro miałem wybór jechać do większego miasta w Polsce i martwić się o każdy dzień (bo wszyscy wyjeżdżali do sklepisk ludzkich) , to przyznam ... wybrałem trochę bardziej "leniwą" opcję- Islandię (Jak mam wejść do wody, to już na głęboką). Nigdy nie uważałem się za panicza. Pochodzę z robotniczej klasy i szanuję każdą zarobioną koronę. Z wykształcenia jestem ślusarzem, na Islandii wyuczyłem się zawodu mechanika sam. , spawacza plastikiem, co dało mi nowe perspektywy. Więc zanim coś pierdolniesz następnym razem pomyśl, bo w tym momencie to z ciebie wypłynął "burak"....
Edit: jeszcze jeden powód, dlaczego wyjechałem, to to że każdy na każdego pluje jadem, i mimo że nie raz rodaka wyciagnąłem z przysłowiowej "dupy", to nie raz mi potem "wbił nóż w plecy". Tutaj jest podobnie, dlatego ograniczam kontakty z rodakami do minimum.
Dla was Polska jest zajebista bo nie ma tu brudasów? Nic więcej wam nie trzeba do życia tylko, żeby nie było brudasów.
Możecie zdychać z głodu, wpierdalać byle co, zarabiać 4x mniej niż na zachodzie, oddawać państwu 85% zarobków i nie dostawać NIC w zamian ale najważniejsze, że nie ma brudasów co czyni Polskę zajebistą.
Dla was Polska jest zajebista bo nie ma tu brudasów? Nic więcej wam nie trzeba do życia tylko, żeby nie było brudasów.
Możecie zdychać z głodu, wpierdalać byle co, zarabiać 4x mniej niż na zachodzie, oddawać państwu 85% zarobków i nie dostawać NIC w zamian ale najważniejsze, że nie ma brudasów co czyni Polskę zajebistą.
Z takimi idiotami w tym kraju nigdy nie będzie lepiej.
Wy jesteście gorsi od niewolników. Niewolnik przynajmniej pragnie wolności a was się jebie w dupę od urodzenia i mruczycie z zadowolenia jak przyjemnie
Wszyscy polscy politycy wiedzą, że polak nie ma godności i można go upodlić ile tylko wlezie. Nie ma takiego zeszczmacenia jakiego nie zniesie. Dlatego politycy kradną i nie zmieniają w tym kraju nic. Bo po co skoro Polakom się podoba.
Dla was Polska jest zajebista bo nie ma tu brudasów?
W Polsce jest mniej jak ich nazwałeś "brudasów" więc i mniej potencjalnych terrorystów. A co za tym idzie jest bezpieczniej, jeśli chodzi o zamachy, spokój na ulicach, molestowanie kobiet, gwałty, rozboje, napady i pobicia.
Paradoksalnie w Polsce będzie najwięcej ofiar
Ty nie szukaj związku wypocin Velture z normalnymi ludźmi, błagam cię...
Przejdź się przez Nową Hutę nocą, zmienisz zdanie.