Wysłany:
2013-12-04, 20:36
, ID:
2721317
7
Zgłoś
Catacombe, otóż nie, na początku jego materiały były bardzo ciekawe i dobre. To teraz on bezczelnie zaniżył jakość, że się tego słuchać nie da.
@ame mi nie usuwał, ale poziom programów poleciał na łeb na szyję, w KAŻDYM odcinku słyszeliśmy tekst "ja mieszkam już 25 lat w USA", jego widzowie to najczęściej pseudointelektualna hołota która pisze peany na jego cześć (a on je wykorzystuje w "komentarzach użytkowników") i pisze "dałem lajka zanim zacząłem oglądać". Sam on jest pozerem, który karmi się pochwałami i odjebało mu od popularności.
Było fajnie, ale teraz jest to dno i dwa metry mułu.
No i te gimbusiarskie dofciapy zamiast rzetelnego, POPARTEGO ŹRÓDŁAMI, programu.
No i słynne Golonko logic
>nazywaj ludzi, którzy nie wierzą w oficjalną wersje 9/11 miłośnikami teorii spiskowej
> opowiadaj historie rodem z Sci-Fi o gigantycznych lustrach (i łącz te historie z planowaną parę miesięcy temu interwencją w Syrii) i etnicznych pociskach (o których nie ma ŻADNYCH konkretnych informacji od SPECJALISTYCZNYCH ŹRÓDEŁ, ale Golonko na zarzuty GW odryzł się, że to on sam przeprowadził research i się do tego dokopał...
No i karm publikę chujowymi dokumentami o mustangach, które były najprawdopodobniej robione dla jakiejś telewizji, ale w końcu nie zostały kupione (zauważcie, że wszystkie dokumenty mają podobną datę produkcji i jakość)
I powiem jeszcze, że konflikt o wyspy Diaoju/Senkoku trwa od lat 60' kiedy to odkryto złoża na nich, ale Golonko oczywiście rozdmuchuje to do rangi III wojny światowej bo oglądalność padła
I jak już ktoś wcześniej powiedział, koleś nie tak dawno obiecywał interwencję w Syrii, a potem jakby nigdy nic stwierdził, że interwencji nie będzie (mówię jak jest MMK) i nie miał nawet tyle szacunku do widzów i do siebie, żeby przyznać się do błędu