Incele z sadistica to na szczęście tylko margines
Po co tak daleko jeździć jak ksiądz dobrodziej z pobliskiej parafii chętnie wyrucha na miejscu
Lewackie zjeby to naszczęście margines. A twój kantar dawał też 70% komorowskiemu.
To że twoj stary, za pewne rabi, dymał cię za dzieciaka nie znaczy że tak jest w innych religiach
Aborcja jest (...) mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia.
A jeśli dla kogoś zabicie człowieka (nienarodzonego zwłaszcza, bo najmniej winny) jest mniejszym złem niż ciąża i poród, to jest po prostu najbardziej spierdoloną bestią o genotypie człowieka, pierdolonym zwierzęciem do odstrzału poza sezonem jak i w trakcie sezonu.
To jest chyba kwintesencja spierdolenia umysłowego lewackiego ścierwa. Ich moralność to jakiś defekt ewolucyjny.
Ciąża i poród to naturalna rzecz do której organizm kobiety jest w 100% przystosowany i przeznaczony.
A jeśli dla kogoś zabicie człowieka (nienarodzonego zwłaszcza, bo najmniej winny) jest mniejszym złem niż ciąża i poród, to jest po prostu najbardziej spierdoloną bestią o genotypie człowieka, pierdolonym zwierzęciem do odstrzału poza sezonem jak i w trakcie sezonu.
Nawet jeżeli wyrośnie na komunistę ?
Oczywiście, bo póki jesteś niewinny, to życie jest ważne. A jak zawinisz, to powinieneś ponieść konsekwencje. Komuniści na ten przykład powinni być eliminowani jak każdy wróg, który napada twój kraj - kula w łeb, do rowu i zasypać wapnem. Bo są niczym innym jak wrogiem każdego jednego kraju na tej planecie.
Jacy komuniści napadają ci kraj ?
Komuniści na ten przykład powinni być eliminowani jak każdy wróg, który napada twój kraj - kula w łeb, do rowu i zasypać wapnem. Bo są niczym innym jak wrogiem każdego jednego kraju na tej planecie.
Czytam te komentarze i aż mi się ch*j w trąbkę zwija. Wszyscy co pie**olą ze „zmywary do kuchni” to za mordę do pługa i k***a rzepę orać łapami. Nie wiem czy tylko ja jestem wychowany w szacunku do kobiety czy bycie dżentelmenem jest już ch*jowe!? Akurat jako jedyne kobiety się wk***iły i wyszły na ulice! W przeciwieństwie do górników którzy tak wielce ogłaszali ze spalą tą warszafke (eeee kaj som nosze pietnostki osiemnostki i wgl ch*j k***a wyngiel) Czy k***a rolnicy co w ramach protestu wylewali gowno na drogi, no Ja jebie
Była założycielką strajku kobiet, więc odpowiedź na twoje pytanie brzmi, wszystkie które protestują.
A fakt że nie potrafisz znaleźć prostej informacji w internecie nie najlepiej świadczy o twoim IQ.
To całkowicie jasne i zrozumiałe dlaczego PiS chce zakazać aborcji upośledzonych płodów - to ogromna okazja do zwiększenia bazy wyborców na przyszłość. A jak trafi się wyjątkowy debil, to może jeszcze go wezmą do partii.
Jacy komuniści napadają ci kraj ?
@35i: Wojna obronna to jedyna dopuszczalna forma zabijania > konieczność w obronie własnej, w obronie życia własnej rodziny czy narodu czy też mienia. Musisz być kompletnym kretynem jeśli tego nie potrafisz zrozumieć. Wojna sprawiedliwa, in. słuszna. Ideologia ludzi oświeconych, mądrych, czyli nie komunistów, agresorów w czystej postaci. Znana od starożytności, ale i polscy pionierzy oświecenia pisali o tym w swych dziełach.