Uuu...Kto raz przy swojej kobiecie został uderzony, osmieszony jak pizda i nie oddał, ten nigdy nie będzie przez nią szanowany. Jebany pedalarz juz nie zarucha
Gdzie? Gęsiego kretynie, GĘSIEGO. Czyli jeden za drugim. Jesli nie rozumiesz, czemu misiek strąbił pedalarzy i czemu gościu spadł z rowerka, to nie rób prawka na jakiekolwiek auto ani na motocykl, tylko siedź w swojej piwnicy, a po miesicie poruszaj się komunikacją, albo taksówkami.
kodeks drogowy dla rowerzystów Artykuł 33, punkt 3.1:
"3. Kierującemu rowerem lub motorowerem zabrania się:
1) . 3a;"
A co mamy w punkcie 3a?
"3a. Dopuszcza się wyjątkowo jazdę po jezdni kierującego rowerem obok innego roweru lub motoroweru, jeżeli nie utrudnia to poruszania się innym uczestnikom ruchu albo w inny sposób nie zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego."
A co zrobiły święte krowy z filmu? Zablokowały CAŁY PRAWY PAS, bo musiały jechać koło siebie.
Ja pierdolę, nie sądziłem, że dożyję czasów, gdy będę musiał komukolwiek tłumaczyć podstawy podstaw. Zasady srania w kiblu, albo jak przełykać jedzenie też mam ci wytłumaczyć? A ten od faka ten środkowy palec niech sobie w dupę wsadzi i tam pokręci. Brawa dla miśka, oby pedalarz nie zapamiętał numerów rejestracyjnych, i nie poszedł z tym do sądu. Jebać, gnoić takich ludzi. Nikt ci nie zabrania jeździć rowerem, ale wszystko trzeba robić z głową.
Gówno byś zrobił. Jeszcze byś przeprosił i błagał, by nie dostać lepa na ryj.
Ośmiesza to się facet który wylatuje do bójki bo go gest obraza. Prawdziwy samiec nie traci zimnej krwi i nie wychodzi z równowagi bo ktoś go obraził.
Zwykła pizda co nie rucha i ma nadmiar testosteronu w jajach.