Wysłany:
2012-10-26, 8:35
, ID:
1508521
3
Zgłoś
Nie prościej dać normalnym ludziom możliwości obrony np nie wsadzenia za kraty bo pobiłem/zabiłem napastnika bo znam sztuki walk, a znając sztuki walki mogę odpowiadać jak za napad z bronią WTF? Lub za pobicie włamywacza który np o 3 w nocy wybił mi okno i okrada mi dom ja dostaje wyrok w zawieszeniu (w najlepszym przypadku), a sprawca napadu wytacza mi proces o odszkodowanie bo mu np ręke złamałem
Puki co to grupa w śród której jest najwięcej broni palnej są posłowie a normalny człowiek musi dać się co najmniej 2x zabić żeby dostać pozwolenie na głupiego gazowca gdzie w Czechach gazówkę kupuje się na dowód od 18 lat, a w lemingogrzodzie pisze się w książkach (od razu za młodu uczuć że bandyci są ok bo to ja ich prowokuje), żeby nie ''afiszować'' się drogim telefonem, a co to kurwa ktoś winny że go stać, albo dziewczyna winna bo nosiła spódnicę i ją zgwałcili, przecież mogła przy +40*C chodzić w obcisłych grubych jeansach to by nie zgwałcili nosz kurwa jebana mać co za kraj niewolników bez możliwości posiadania broni i zdanych na łaskę bandytów.