bzdury największą cecho dominacji zawsze był intelekt , niby jak męzczyzna zdominował sweiat siłą jak mezczyzna mugł zdominioowac niedziwedzia lwa mamuta siła fizyczna ?? tu był potrzebny intelekt podobnie jak przetrwania w trudnych warunkach o budowie miast i cywilizacji nie wspomne oczewiscie kobiety tez są slabe sa wręcz ciotami ale w naszej cywilizacji głowna role odgrywa mózg dlatego kobiety sa na jej koncu
Z jednej strony racja. Ale z drugiej strony jakby nie patrzeć kobiety nie miały jak się wykazać, bo w ewolucji największą dominującą cechą była siła. To i niech taka kobita weźmie cokolwiek powie mądrego, lub wykaże się w pradawnej historii, to odrazu wpierdol dostawała, bo jak to może facet być głupszy.
Ale z trzeciej strony, teraz w dobie tych chorych równouprawnień, parytetów (a w kopalniach są parytety?) To mimo tego wszystkiego, dalej są mocno w tyle z osiągnięciami, z wynalazkami itd. Faceci miażdżą. Czy można takie coś usprawiedliwić tym że od wieków były trzymane pod butem i IQ się nie wyewoluowało ? Nie wiem, ale chyba nie, ekspertem nie jestem.
o jej pseudo facet , kobiety ty nie masz żadnego prawa oceniać niczyjej meskosc , samo określenie kobieta , p oprostu to co napisałś jest żalosne i przewidywalne , to jest tak proste p0rymitywne i zaosne że musiało być napisane przez kobiete nawet nie przez pseudo kobietye bo wy po prostu macie taką prymitywna babską nature
Kolega to chyba nie widzi ironii wynikającej z jego własnych wiadomości
Już wolę być kobietą, którą opisałeś, niż pseudo-facetem, którym jesteś
a czego ty sie spodziewałeś po zmywarce ?
W ten sposób tylko utrwalasz jego stereotyp. "Nie jesteś prawdziwym facetem" - co za żenujący tekst
widzicie jaką one maja sprawnosć fizyczną ? dlatego tylko rodza dzieci i wygrywają demografią , a ja ciągle słysze od jebanych polek jakie to one nie sa mennczenicami bo któras tm jakieś dzieck wykluła , i najlepsze mówi że mezczyzna nigdy tego nie zrozumie co to za ból bo nie rodzi i mówi to stara gruba panna która nigsdy nie miała dziecka,i pytam się sąka ona to może wiedzieć skoro sama nigdy nie rodziała a ona że na fejsbuku pisali że to taki ból jak by sie spalić żywcem hahahaahahhaaha i pomyślec ż eone ają prawa wyborcze a my dlaje szukamy powodu dlaczego nasza cywilizacja umiera