dalej sobie robicie jaja z kozla ofiarnego Jara - a tymaczasem ludzie beda "popelniac samobojstwa" dojebia nam 99procent vatu, bedziemy placic 300x wiecej za ruski gaz niz inne kraje europy, wszyscy pomimo ze beda mieszkac w kartonach i wpierdal#$&#& gruz to dalej beda smiali sie z Jara i alika...
dalej sobie robicie jaja z kozla ofiarnego Jara - a tymaczasem ludzie beda "popelniac samobojstwa" dojebia nam 99procent vatu, bedziemy placic 300x wiecej za ruski gaz niz inne kraje europy, wszyscy pomimo ze beda mieszkac w kartonach i wpierdal#$&#& gruz to dalej beda smiali sie z Jara i alika...
@up co Ty pierdolisz? Jaki kurwa Korwinisto? To zwykły lewak bez mózgu, zapatrzony w TVN.
@Global - krzyżyk na drogę. "Podatki napychają kieszenie dla rządu, na te wszystkie gówna na które rząd zobowiązał się wykładać pieniądze... " hmm czyli rząd ma więcej kasy? I co w związku z tym? 3 miliony ludzi żyją niegodnie jak zwierzęta i zamiast im pomóc to refunduje się pierdolone In Vitro. No kurwa. Wyłącz TV i poczytaj normalne strony prócz wp, onet i pudelka.
*edit* i jeszcze powiedz mi, jaką obietnicę spełnił teraźniejszy rząd bo jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. A czekaj, wiem! Obniżenie podatków. Chociaż..