@ Ja-ah-qu-ub-el
No masz troche racji w tym co mówisz, ale po wypowiedzi widać, że popierasz PiS. Kurwa ludzie weźcie sie ogranijcie. Juz nie wiem poraz, który tu pisze, że w Polsce partie polityczne nie dzielą się na PO i PiS. Chyba, że jesteście na tyle tępi, że wierzycie tylko w to co pokazuje telewizja. PiS nie był idealny i każdy dobrze o tym wie ,chyba że już zapomnieliście jak za czasów PiSu cały świat śmiał sie z polskiej polityki zagranicznej. Wy naprawde myślicie, że jak byłby PiS to byłoby lepiej? Ludzie, podatki zaczął podnosić właśnie PiS. Kurwa jak wygra w następnych PO albo PiS wypierdalam z tego kraju bo ten naród zaczyna się kończyć, ludzie zkretynieli, a ten kraj przecież ma tak zajebistą historię. Ja już sie nawet tym nie denerwuje bo to po prostu jest smutne...
@ Ja-ah-qu-ub-el
Chyba, że jesteście na tyle tępi, że wierzycie tylko w to co pokazuje telewizja. PiS nie był idealny i każdy dobrze o tym wie ,chyba że już zapomnieliście jak za czasów PiSu cały świat śmiał sie z polskiej polityki zagranicznej.
@owek
Nie no kurwa Ty napewno nie jesteś PiSowcem to widać w Twojej wypowiedzi, Ty tylko popierasz polityke braci Kaczyńskich.
Pracujcie w żabce i narzekajcie, że was okradają. Mnie nikt nie okrada. Studiuję, pracuję, płace podatki, choruje, kupuje leki, chodzę do lekarzy, jeżdżę autem. Zamiast narzekać na rząd, zapierdalam najlepiej jak potrafię, żeby w życiu coś osiągnąć. A wy cały dzień siedzicie na sadisticu i narzekacie, że rząd was okrada. Do roboty zapierdalać jak wam za mało. Inni się potrafią wybić i dobrze zarobić. Nieudacznik zawsze będzie nieudacznikiem ale winą łatwiej obarczyć rząd.