Co ty odklejeńcu pierdolisz. Sytuacja jakkolwiek nie powinna mieć miejsca, ale to zupełnie nie odzwierciedla stosunku Ukraińców do Polaków. Sadisticowe buraczki jak zwykle już osądziły i wykazały się swoim bezmóżdżem, o czym świadczą komentarze.
Posłuchajcie spierdoliny umysłowe. Nie oczekuję, że cokolwiek zrozumiecie, ale przyjmując do siebie 2 miliony Ukraińców zawsze trafi się kilka przypadków takiego zachowania. Szczególnie wśród gówniarzy, którzy nie mają zbyt rozbudowanego aparatu poznawczego. Niedawno widzieliśmy sceny z Zamościa, czy innych miejsc, gdzie to młodzież Polska wykazywała się agresją. Czy to daje obraz całego przekroju młodzieży? Czy to oznacza, ze wszystkich polaczków trzeba deportować na bezludną wyspę?
Jesteście kurwa tak tępi, że jest mi wstyd za własny naród czytając takie komentarze totalnych przygłupów. I jeszcze te testy, żeby Ukraińcy wypierdalali na front... Zapewne tego też nie wiecie, ale nie każdy ma ochotę być mięsem armatnim. Nie każdy jest gotów zginąć, bo tego wymaga ojczyzna. Ludzie mają rodziny, majątki, pieniądze i chęć do życia.
Możecie sobie szczekać pajace, możecie się że mną kłócić, ale zanim wyprodukujecie te swoje nielogiczne wysrywy to weźcie się za jakąś książkę, jakiś artykuł naukowy, zapoznajcie się z podstawami socjologii. Cokolwiek. Bo póki co to niewiele różnicie się od negroidów - ten sam stopień zaawansowania aparatu poznawczego.
A młody Ukrainiec powinien spotkać się z konsekwencjami za swoje zachowanie. Mam nadzieję, że w szkole pracuję jakiś dobry psycholog, który pomoże młodzieży nabrać szacunku do siebie.
A wy tępe buraczki wracajcie do swoich nor, odetnijcie sobie kabel od internetu to przynajmniej świat się nie dowie, żeście spierdoliny umysłowe
zleciało się ruskie paskudstwo w komentarzach - pełno ich się porobiło, gdzie tylko mogą pchają Polską flagę i obok ruską szmatę - że niby przyjaciele i zaczynają cisnąć po Ukrainie itd.. tfu na ryj wam
Co do filmiku - 0 infa o co poszło - dzieciaki lubią prowokować i wykrzykiwać specjalnie różne hasła.. tylko po to aby kogoś urazić i się pośmiać (w grupie). W życiu nie uwierzę że bez powodu uderzył - następnym razem dzieciak się zastanowi co robi / mówi
Bardzo tak dobrze małemu lachowi, nie chciał śpiewać "baćko nasz Bandera", to ma za swoje.
Każdy kto nie wspiera Ukraińców i źle się o nich wypowiada, jest jebanym ruSSkim chujem z syberii. Zasraną onuca co gwałci Ukraińskie dzieci w piwnicach Azovstalu i bierze za to ruble od prigożynu i fiutinu i putleru. Chwała Ukrainie.
Dobrze powiedziane.
Mam znajomego Ukraińca, ma wyrzuty sumienia, że pracuje w Polsce, a nie na pierwszej linii frontu. Pytam się go, znasz się na wojskowości? - ni chuja. - to jaki sens w tym, żebyś od razu wziął i umarł??? więcej pożytku z ciebie, gdy pracujesz w Polsce, utrzymujesz rodzinę płacisz tu podatki i część z nich państwo polskie przeznacza na sprzęt i amunicję.
Komu przeszkadzają Ukraińcy, jest albo tępym trollem, albo ruską onucą, innej opcji nie ma.
Zawsze się znajdzie taki Psikutas bez s. W każdej nacji. Przypomnę co Polacy robili w Niemczech w latach 80-90. A i później. Jaką mamy do dzisiaj opinię. A czy wszyscy jesteśmy złodziejami i kurwami? No nie wydaje mnie się.
w moim bloku wprowadziło się sześciu młodych ukrów, sranie na klatce, rzucanie butelkami z balkonów, powybijane szyby.
W ogóle się nie cieszę, że ich tylu tu jest. Pierdole te twoje paczki i domy. Wolałem mój spokój.
Doprawdy? A kto serwisuje te maszyny? Kto produkuje do nich podzespoły? Europejskie standardy są zupełnie inne od radzieckich i żadna europejską firma nie produkuje części do takich maszyn. Tego po prostu na rynku nie ma. A jakoś ciężko mi uwierzyć, że te maszyny pamiętają czasy Chruszczowa i nadal są sprawne