@tr3mm0r
Ale co w związku z tym, że masz 31 lat? Jeśli musisz podkreślać swoje słowa wiekiem, to nie jesteś człowiekiem, który z wiekiem posiadł mądrość, a po prostu w tak młodym wieku jesteś już starym kapciem.
to normlane ze takich ludzie jak ten caly skrillex sie osmiesza i gnebi.
niech najpierw zrobi zespol ktory stworzy jakas piosenke z calym sprzetem muzycznym a pozniej niech to przerobi.
wtedy udowodni ze jest jakims tam artysta. ale samo zmienianie dzwieku muzyki gowno mu da. i ludzie beda go traktowali jak gowno.
Wiesz, ja mam 31 lat i naprawde kluja mnie w oczy wulgaryzmy na tym i innych portalach. Poza tym duzo bardziej prawdopodobne jest, iz osoba uzywajaca tych slow nagminnie jest wlasnie gimbusem.
Odpowiedz na twoj post ( oraz wszystkie inne ), zwazywszy na twoj nickname moze byc tylko jedna: Sram na ciebie i tobie podobnych, pajacu.
(warto przeczytać całość...)4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
Jak się coś nie podoba to wyłącz monitor a nie hejtuj wszystkich w chuj. Masz ponad 30 lat? Coś nie pasuje Ci? Morał: Sadistic nie jest dla "ciebie"*, wejdź lepiej tu i poćwicz pisanie z polskimi znakami, bo to mnie Twoje wypowiedzi kłują w oczy. Ludzi umiesz oceniać tylko po nicku? Jak myślisz ile mam lat? Znasz regulamin?
Przypomnę:
(warto przeczytać całość...)
Więc to Ty łamiesz regulamin, a nie my przeklinając.
*Sam chyba wiesz o co mi chodzi.
//Mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Po prostu gość mnie wkurwił.