Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie oceniam jego normalności.
Weź się w garść, bo w krajach objętych zakazem broni możesz spotkać kogoś z bronią, kto potraktuje cię gorzej nie mając nawet takiego powodu. Dziadek oddał tu tylko strzały "ostrzegawcze"
no popatrz, żyję w takim kraju i przez 37 lat nigdy się nie spotkałem nikogo z bronią na ulicy, natomiast widzę setki filmików z krajów gdzie jest dostęp do broni jak pojebani ludzie zabijają normalnych i w życiu bym nie chciał by w Polsce był ułatwiony dostęp(bo przecież jak ktoś chce u nas to dostanie tylko trzeba się bardziej starać co na wstępie 90% psycholi zniechęci). Normalni ludzie w naszym kraju nie muszą się obawiać, a jak ktoś jest tchórzliwą spierdoliną co wszędzie widzi zagrożenia którym przeciwstawić się może tylko klamką to niech sp..dala do USA najlepiej do texasu.
łełełęełe dajcie broń łelełęłęłę wolność łełęlęęłe wykop pl łełelelełęłe spierdolenie umysłówe łełełełęlęłę lewactwo łęłęlęeleł bandyci terroryzują i bez broni łełłełełełe czarnoprochowce łełełełę jestem zjebanym prawiczkie z sadistika dlatego dajcie mi spluwe żebym mógł robić pach łełęlęe