Wysłany:
2015-11-09, 1:12
, ID:
4272416
Zgłoś
Ja nie do końca znam poglądy Pana Piotra za czym jest a za czym nie, ale po pierwsze sadistic.pl to nie portal do promowania swoich wypocin "jutubowych" szczególnie takiego poziomu. Po drugie wole gdy do parlamentu wejdzie ktoś taki i będzie sypał kurwami a nie mamił nas cudownymi frazami, które tylko ładnie brzmią. A chuj moze cos zrobi dobrego? Rozliczymy go gdy się kadencja skończy. Słuchajcie po tylu latach jebania w dupe przez rząd chciałbym widziec w nowym rządzie (oprócz Kukiza) Korwina a nawet kurwa Stonogę. Tak wiem nawyzywał ludzi, ale co sie dziwić? Ruchają nas bez mydła a my znowu kurwa w to samo bagno. Wybierzmy w końcu kogoś z poza koryta dotychczasowych złodziei a jak sie kukiz korwin i stonoga by nie sprawdzili to tez ich kurwa rozliczyc i ukarać, że w chuja lecą. Kurwa wybory to jest umowa pomiedzy tymi na kogo głosujemy a wyborcami, a gdy ktoś tego nie dotrzymuje = leci z nami w chuja = stosownie ukarac i odwołać. I wtedy bedziemy mieli porządek. Pis i PO to ciągle to samo. Ktoś komu sie dobrze żyje ma to w dupie i bedzie głosował na byle co, ale jeszcze więcej jest ludzi, którzy chcą zmian. Ja się osobiście ciesze, że Kukiz jest w sejmie choć chuja zrobi z taką przewagą PiSu. Pis sie juz tlumaczy, że dostali w ręce władze nad państwem zepsutym przez PO , że ciężko będzie dotrzymać wszystkich obietnic. Kurwa dobrze wiedzieli na co się piszą! I niech nie pierdolą, że nagle z dupąd dowiedzieli się o wszystkich zadłużeniach.