nie wiem jak wy ale ja pomijam te murzyńskie filmy gdzie naczelne sie napierdalają. Szkoda czasu białego człowieka na to.
Za jakieś 200-300 lat może 500 max będą 3 rasy na świecie. Ogólnie rzecz biorąc czarni, azjaci i maleńki ułamek żydów. Nie będzie już białych. Wbrew powszechnie szerzonej opinii to białych jest coraz mniej i stanowimy mniejszość.
To już nie teoria spiskowa. Patrz na zachodzie co się dzieje. Żymianie importują od dekad to gówno co siedzi i doi socjal. Biały rodowity zapierdala aby tamten miał.
Szkoda mi czasu i nerwów.
Pierdolisz, mości lisie.Za jakieś 200-300 lat może 500 max będą 3 rasy na świecie. Ogólnie rzecz biorąc czarni, azjaci i maleńki ułamek żydów. Nie będzie już białych. Wbrew powszechnie szerzonej opinii to białych jest coraz mniej i stanowimy mniejszość.
To już nie teoria spiskowa. Patrz na zachodzie co się dzieje. Żymianie importują od dekad to gówno co siedzi i doi socjal. Biały rodowity zapierdala aby tamten miał.
Dzięki za tą tabelkę, ale jednak nie można brać z niej naiwnych wniosków.CZASEM filmy są nudnawe,ale czasem krzepiące..Gdy w finale okazuje się,że 1 organizm nie będzie już marnotrawił tlenu na Ziemi..😜
<+ duża tabelka ze statystyką>