Szybkie BMW jest na Szybkie trasy, ale nie w Polsce na dwu pasmowej autostradzie gdzie trąbi na wszystkich i się wkurwia bo wyprzedzają inne pojazdy a on musi zwolnić, no i to wyprzedzanie po prawej stronie to już w ogóle widzę szczyt umiejętności
@up no i właśnie dlatego nie powinien tak zapierdalać. Ja rozumiem że ma czym i go ponosi, ale skoro stać go na samochód i paliwo to mógłby się przejechać do Niemiec na porządną autostradę. A w ogóle to szybka jazda na wprost jakoś mnie nie pociąga, co jest w tym fajnego? Dla przyjemności to się jeździ po zakrętach, a nie po autostradzie.
To jest M3 e92, M6 e60 miało silnik V10 a tu wyraźnie słychać V8
Niestety hamulce nawet w M3 mają określoną sprawność. A dohamować z 330 do 90 to na pewno w pizde dostały tarcze i okładziny.
Zamilcz gimbusie, to że Ty nie umiesz jeździć szybko to nie znaczy, że nikomu nie wolno.
Skąd się tacy ludzie jak ty biorą? Z gimnazjum. Nie spinaj się tak, bo ci zwieracze puszczą. Koleś jadący tym autem, to czystej postaci debil. Ja nie mam nic przeciwko temu by się zabił, ale niech zabije tylko siebie na jakim torze. Zresztą co ja ci będę tłumaczył, zmienisz zdanie jak ci taki dureń zabije dziecko, albo żonę.
Słuchaj jednostrzale, pizdeczki nie powinny się wybierać na autostrady. Gimbusiarnia ma wakacje?