Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmJaka pojebana akcja z tym młotkowym, jeszcze szluga na koniec zajarał Jakie tam jest bydło, średniowieczna mentalność. U nas lata 90, nawet na najgorszych dzielnicach oferowały mniej wrażeń
@: Jako dziecko widziałem jak zabili typa dźgnięciem noża prosto w serce bo rozjebał się na pałach, widziałem również wybuch samochodu pułapki gdy gangusy rywalizowały ze sobą i miały na siebie zlecenia. Widziałem jak złapali zimą syna policjanta i ściągnęli mu z nóg nowe najacze. Czego natomiast nie widziałem? Nie widziałem typa walącego z młotka w łeb z zaskoczenia żeby kogoś ojebać, nie widziałem typów biegających z klamkami od tak sobie po klatkach przy dzieciach. I wiesz czego jeszcze nie widziałem? Żeby ktoś to robił pod jebaną kamerą
@: Otóż to, z tym się jak najbardziej zgadzam, jednocześnie cieszy mnie to że dzisiaj u nas nie trzeba oglądać takich scen co na filmie. A na filmie widzimy nagranie z tylko jednego piętra i z jednej klatki. Tam to jest dopiero pierdolnik