Sorry, ale to nie ja pierdoliłem od rzeczy, że Polska jest przygotowana. Mam nadzieję, że przełożą te wybory i jak to wszystko przez najbliższy kwartał pierdzielnie to Polacy wystawią Dudzie słony rachunek przy urnach...
Nikt myślący nie uwierzy w "pomoc" polskiego rządu.
czarna fortunaTo nie jest kwestia wiary. Aktualnie piłeczka jest po stronie senatu gdzie po raz drugi trafia projekt ustawy antykryzysowej. Ciekawe jak dlugo będą go tam platfusy trzymały. Mają 30 dni . I będą chcieli to przeciągnąć jak najdłużej żeby nie weszły w życie przepisy o głosowaniu korespondecyjnym. Co do samej pomocy to kasy wystarczy na 2-3 mc więcej nie. Samo anulowanie skladek ZUS w skali jednego mc to około 20 mld PLN
...ewentualne przełożenie wyborów na jesień dało by czas na wypromowanie nowego lepszego kandydata z KO.
.....
Bardzo zabawne... podaj choć jedno nazwisko. I nie mam na myśli nazwisko kogoś lepszego od Kidawy, bo akurat ona jest parodią kandydata. Podaj mi nazwisko jednego człowieka, który się nadaje. Nie ma takiego w KO.
Bardzo zabawne... podaj choć jedno nazwisko. I nie mam na myśli nazwisko kogoś lepszego od Kidawy, bo akurat ona jest parodią kandydata. Podaj mi nazwisko jednego człowieka, który się nadaje. Nie ma takiego w KO.
jestem programista i wlasnie od kwietnia jade na nowej umowie z piekna podwyżeczka
Sorry, ale to nie ja pierdoliłem od rzeczy, że Polska jest przygotowana. Mam nadzieję, że przełożą te wybory i jak to wszystko przez najbliższy kwartał pierdzielnie to Polacy wystawią Dudzie słony rachunek przy urnach...
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Budka wydaje się sensowny, na wykładach na uniwerku też było zawsze spoko
i jako nowy pracownik jbc będziesz pierwszy doi odstrzału ale póki co raczej w IT nie zginiemy, bo trzeba będzie cyfryzować świat w obecnych realiach