Pravicow proszę przedstaw dowody dlaczego homoseksualizm jest zły. Logiczne powody. Nie oparte na twoich odczuciach tylko oparte na faktach.
homoseksualizm to zaburzenie psychiczne tak jak schizofrenia czy leki spoleczne. nie mam nic do schizofrenikow ani homo ale niech sie nie wpierdalaja innym do zycia bo nie maja ku temu podstaw, jako jednostki uposledzone = niezdolne do prokreacji = nie biorace udzialu w przetrwaniu gatunku
Patrz to pary heteroseksualne niepłodne bądź nie chcące mieć dzieci także nie mają ?? Co do zaburzenie psychicznego to nawet na to nie odpowiem bo szkoda mi czasu...
tak, pary nieplodne i nie chcace miec dzieci nie maja prawa wychodzic na ulice i mowic innym co maja robic z wlasnymi dziecmi, albo wmawiac, ze maja je oddac tym bezplodnym.
zreszta latwiej jest zrozumiec kaleke, ktorego los tak pokaral niz takiego co sobie sam odjebal noge celowo.
ja rozumiem, ze dla ciebie kazdy ma prawo byc pedalem, tak samo kazdy ma prawo byc warzywem, albo koniem albo jakims kurwa napoleonem tylko takich ludzi nie traktuje sie powaznie bo sa po prostu niestabilni emocjonalnie
Ach ten durny argument. Wiesz iż pary bezpłodne mogą adoptować dzieci prawda ?? Skoro tak to znajdź grupę 100 tyś obywateli i wystąpcie z ustawą o zakazie adopcji dzieci przez pary bezpłodne. Do tego czasu może w Polsce będzie można zalegalizować związek homoseksualny. I wtedy dopiero będzie potencjalna dyskusja o adopcji dzieci przez pary jednopłciowe. Och zapomniałem o czymś przecież pary homoseksualne mogą mieć dzieci. Poczęte nawet metodą naturalną. Lecz co ci tłumaczę skoro widać iż jesteś nikim innym jak trollem.
zwiazki homoseksualne sa legalne w Polsce. chyba, ze tobie chodzi o malzenstwo homoseksualne, ale to niestety jest paradoksem bo nie ma czegos takiego jak homoseksualny zwiazek kobiety z mezczyzna. pary bezplodne sa stabilne emocjonalnie przynajmniej. pedaly nie sa co juz wielokrotnie bylo udowadniane...
rt.com/news/pedophile-syndicate-russian-boy-481/
dailymail.co.uk/news/article-2305125/Gay-couple-accused-molesting-9-ad...
zreszta nie bez powodu na marszach rownosci ida tez pedofile...
Wynika to z prostej matematyki. 2% homoseksualistów nie popełni tylu czynów pedofilskich co 98% heteroseksualistów
bys sie kurwa zdziwil...
i prawny czy nie prawny. malzenstwo = zwiazek kobiety z mezczyzna z definicji
the ratio of heterosexual to homosexual pedophiles was calculated to be approximately 11:1.
This suggests that the resulting proportion of true pedophiles among persons with a homosexual erotic development is greater than that in persons who develop heterosexually
Previous investigations have indicated that the ratio of sex offenders against female children vs. offenders against male children is approximately 2:1
wystarczy
1 na 50 ludzi to pedal, a w przypadku pedofilow 1 na 12
ponad 4 razy bardziej prawdopodobne ze pedal jest pedofilem.