Wysłany:
2016-11-06, 10:42
, ID:
4743212
18
Zgłoś
Fantastico, nie wiem gdzie i jak znajdujesz takie filmy(!?!) ale piwo jest.
Czy to czasem nie jest zajscie z ubieglego roku z Somalii, gdzie UN wystosowal note dyplomatyczna do Rosji? (gdzie odpowiedzia oczywiscie bylo: jezyk rosyjski i trumne mozna kupic w kazdym sklepie wedkarskim:)
Chodzilo o rosyjskich najemnikow (glownie zajmujacych sie ochrona tankowcow i transporterow przed atakiem somalijskich "piratow" na oceanie indyjskim), przeszli oni z lodzi na grunt zwalczac ta zaraze w zarodku.
Wprawdzie w nocie nie wspomniano o zabojstwie, tylko o lekkim przykladowym wpierdolu jaki dostal sie ludnosci miasta/lepianek z Marka, znanego z pirackich wypadow. Nota tez grzecznie poinformowala, ze nie byli to tylko Rosjanie, ale wyslali ja do Rosji, bo na zgromadzonych dowodach widac bylo uniformy Specnazu, a akurat w tym czasie (02.2015) przeplywalo 7 rosyjskich tankowcow i kontenerowcow.
Na filmie, jak spostrzeglem, gosciu ktory nagrywa to Rusek, kolega od wieka trumny, uzywa jezyka angielskiego (gdzies kolo 6tej sekundy pyta sie: need a help?) a pozniej jezyka Benadir.
No, moze tez byc tak, ze jest niedziela rano i dalej jestem najebany po pierdolonych fajerwerkach, i sluch mnie zawodzi:)