dla wyświetlen w necie dziecko szmaćić ja pierdole ,moge sie zalozyc z esasiedzi i okolice raczej z nim pocisneli i chuj wie czy jeszcze jakiejs kontroli mi na chate nie wyslali.i b.kurwa dobrze
dziecko uderzyło się samochodzikiem - wysłać kontrolę na chatę.
z takimi jak ty trzeba później zapierdalać 40 lat przez pustynie żebyście wymarli, bo taki sprany mózg jest nieuleczalnym upośledzeniem i nie da się z nim niczego zbudować.
dziecko uderzyło się samochodzikiem - wysłać kontrolę na chatę.
z takimi jak ty trzeba później zapierdalać 40 lat przez pustynie żebyście wymarli, bo taki sprany mózg jest nieuleczalnym upośledzeniem i nie da się z nim niczego zbudować.
dla wyświetlen w necie dziecko szmaćić ja pierdole ,moge sie zalozyc z esasiedzi i okolice raczej z nim pocisneli i chuj wie czy jeszcze jakiejs kontroli mi na chate nie wyslali.i b.kurwa dobrze
Co ty tam japiesz bez ladu i skladu? Zesrales sie ze ojciec nauczyl malego narcyza lekcji ze nie mozna zadawac bolu innym i ze sa za to konsekwencje? Mam nadzieje ze ty nie wypuscisz swoich bachorow z kija na swiat.
głupi ojciec rzucił pewnie ponad kilogramowym samochodem w głowę dziecka mógł mu oko wybić spokojnie.
a poza tym stary widac zrobil to specjalnie