Riddler Vs czarnuszek to wideo powinno być strzeżone jak oko w głowie, oby nigdy nie zginęło. Dosłownie taki materiał iście edukacyjny i jak dla mnie osobiście powinien być wyświetlany w szkołach podstawowych dla dzieci najmłodszych, następnie kilka razy w roku utrwalane przez lata szkoły do dorosłości. Wideo powinno być wyświetlane w każdym miejscu pracy i nie ważne, czy w fabryce na taśmie, czy z łopatą w dłoni kopiąc rowy budując autostrady, tak samo dla wszystkich tych którzy pracują w biurach pod krawatem, służbach mundurowych, szpitalach czy zakłamanych polityków. Masz i czytaj, jebane czarcie pomioty, czarnuchy, asfalty, murzynki Bambo, niggery jak sami na siebie wołają 🐒 🐵 🦍 🦧 są wszędzie i noszą się kurwy z wyższością i ciągłym poczuciem zapłaty dla nich, że byli w najświetniejszych czasach zwanych niewolnictwem i niech mi kurwa nikt nie mówi, że tak nie jest, bo ten Typ Jaśniepan w czapce Mikołaja rozjebał bambusa argumentami nie do przebicia, to, to powinno dostać nagrodę złotą statuetkę filmową, czy nagrodę Nobla, albo wpis do księgi Guinnessa, bo gdziekolwiek przyszły jebane małpy na gotowe tak jak mu pokazał skąd pochodzą i co potrafią zrobić i gdziekolwiek się pojawiają niosą ze sobą zło w najczystszej postaci , powinni siedzieć w tej swojej wspaniałej dżungli Afryce i mieszkać dalej w dziurze przykrytej liśćmi lub chacie z kijków bambusa lepionej z gówna i błota, tam żyć w kazirodczych zwiazkach zjadając i paląc się wzajemnie. Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom czarnuchów 🐵🐒🦍🦧 jebać prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie pomioty i trzymać z dala od Ziem Polskich!!!
W ubiegłym wieku, zanim pojawiła się pierdolona lewacka poprawność polityczna, to tak wyglądały debaty prezydenckie. Jeden chuj jechał po drugim za to że jest żydem, czarnuchem, kobietą lub pedałem, ale obie strony słuchały argumentów i miały zawsze coś ciekawego do powiedzenia.