dnr napisał/a:
Zamknij mordę tępy śmieciu, nie udawaj że wiesz cokolwiek o nauce.
Tutaj masz wyjaśnienie tej tajemnicy wszechświata,
en.wikipedia.org/wiki/Tidal_locking
wystarczyło wpisać w google, ale lepiej pierdolić o obcych bo nie trzeba do tego myśleć resztę tych twoich bzdur wyjaśnisz w ten sam sposób przy odrobinie chęci.
Na podanej stronie wiki masz ponad 20 takich księżycy w samym układzie słonecznym, no po prostu ręce opadają przez twój debilizm...
Kalkulator mi się w kieszeni włącza jak słyszę takie pierdolenie, powołujesz się na fizykę kwantową a nie znasz podstaw fizyki patrząc na te pierdoły o księżycu. Szarlatani od teorii spiskowych rzucają to magiczne słowo "kwantowy" aby wyjaśnić swoje bzdury, a tępaki takie jak ty to łykają, bo słyszeli coś o fizyce w telewizji - "oo jak coś nie rozumiem to na pewno kwantowe, hurr durr. Niemożliwe przecież, żebym ja się mylił, więc fizyka musi się dostosować do mojej teorii."
Podnieś książkę od fizyki zamiast pisać tu bzdury.
Obrazek
" Nie śmiejcie się z moich poważnych teorii chłopaki! To obcy zbudowali piramidy i ustawili księżyc!"
Już, skończyłem ból dupy.
PS jebać frondę.
Aleś mu dojebał, kurwie jednej.
A tak poważnie, osoby, które wierzą, że odwiedza nas obca cywilizacja,- troszkę wstyd. Nie-wiara w UFO jest absolutnie logiczna i uzasadniona. Pomijając takie rzeczy jak most E-R, odległości sprawiają, że odwiedzenie naszej planety jest karkołomne, a posiadanie technologii, o jakiej jeszcze nikomu się nawet nie śniło powoduje kolejne błędy w logicznym rozumowaniu, po co, kosmicznie [w sensie potocznym] zaawansowana cywilizacja, mogąca pozwolić sobie na podróże międzygwiezdne, miałaby odwiedzać ziemię? Ziemię, gdzie podróż KURWA z Warszawy do Gdańska jest wyzwaniem. To tak jakbyśmy my zaczęli dzielić się swoimi odkryciami z małpami...ach, no tak, przecież robimy to, nazywa się to "tolerancja i multikulti"