kto w dzisiejszych czasach używa facebooka przez przeglądarkę w telefonie
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.@InnyName
Ale ty musisz być zajebisty. Taki niezależny buntownik . Wiesz czym jest życie i masz swoje wartości których się trzymasz fejsbuk jest zły !! Dawać kotleta na obiad!! polska dla polaków! bang bang - małysz kubica i jak rozpętałem 2 wojne. Ale to były święta no i ten grill u szwagra. Pamiętasz jak gaz w be emce założył. Kto by pomyślał że tak pójdzie na zakręcie. Ci ludzie co z kościoła wychodzili ale patrzali . Trzymaj się i do następnego. Napisz jak z woja wrócisz.
@InnyName
Ale ty musisz być zajebisty. Taki niezależny buntownik . Wiesz czym jest życie i masz swoje wartości których się trzymasz fejsbuk jest zły !! Dawać kotleta na obiad!! polska dla polaków! bang bang - małysz kubica i jak rozpętałem 2 wojne. Ale to były święta no i ten grill u szwagra. Pamiętasz jak gaz w be emce założył. Kto by pomyślał że tak pójdzie na zakręcie. Ci ludzie co z kościoła wychodzili ale patrzali . Trzymaj się i do następnego. Napisz jak z woja wrócisz.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.