Z drugiej strony - jak ktoś zamówił i nie odebrał albo np. dostał nagle pilny telefon i zostawił cały talerz jedzenia to czemu marnować? Czym ono się różni od tego, co nakroi nam na świeżo z rożka?
Pierdolisz, gość wygląda na buraka i po wnioskach drugiego klienta który mówi że nie wyciągał ze śmietnika tylko brał z talerza obok. Kebabgirls, tureckie kiełbasiary? jak dla mnie wyglądają normalnie i mówia grzecznie i składnie, skoro nie kupujesz tego gówna to nie kupuj i wpierdalaj swój bigos.
Ze śmietnika czy spod lady, jeden huj. Mięcho ma jebaniec kroić na oczach klienta. "Jesteś rasista" A jestem, i huj ci w dupę sprzedawco żarcia ze śmietnika
Tylko po co powtórzył tyle razy allah akbar?
Ze śmietnika czy spod lady, jeden huj. Mięcho ma jebaniec kroić na oczach klienta. "Jesteś rasista" A jestem, i huj ci w dupę sprzedawco żarcia ze śmietnika
Kto robił w jakimkolwiek biznesie restauracyjnym (począwszy od podrzędnej budki z hamburgerami z mikrofali, przez kebaby po 5cio gwiazdkowe cuda) ten wie, że czasami robi się na zapleczu różne czary-mary z jedzeniem Ja robiłem pół roku w pizzerni jako dowóz, jakbym miał sprzedawać klientom tylko pizze która NIE spadła na podłogę podczas kręcenia ciasta i była robiona wyłącznie ze składników nakrojonych w dniu sprzedaży to bym umarł z głodu Najgorsze mięso leci zawsze do pizz ostrych (bo wiadomo, ostre zabija smak i zapach) a najgorsze warzywka do wegetariańskich (nie wiem czemu - może uznają, że wegetarianie to podludzie i nie zasługują na świeżynkę
Z drugiej strony - jak ktoś zamówił i nie odebrał albo np. dostał nagle pilny telefon i zostawił cały talerz jedzenia to czemu marnować? Czym ono się różni od tego, co nakroi nam na świeżo z rożka?
Każdego dnia wstydzę się być Polakiem.
Robactwo Europy. Rasiści, chamy i prymitywy bez kultury.
Kurwa objechałem kawał świata ale takiego chamstwa jak w Polsce to nigdy nie doswiadczem.
Ja pierdole o czym ty piszesz. Kurwa ja prowadzę pizzerie i u mnie czegoś takiego nie ma. Pracowałeś w jakimś bieda januszexie.
To chyba wynika z wrodzonej kultury. Nie podam nic czego sam bym nie zjadł. Jakbym zobaczył że pracownik coś podnosi z podłogi i daje klientowi to bym mu chyba w pysk wyjebal.
U mnie w knajpie jest sterylna czystość i wszystko jest świeże.
Na pizzę daje składniki najwyższej jakości. Wszystko importowane z Włoch a nie najtańsze. Nie daje nic polskiego bo polskie wyroby nadają się do psiej miski. Z tego się kurwa nie da pizzy zrobić.
Z tego co mówisz wynika, że Twoje wyroby nadają się do psiej miski, do reszty się nie odnoszę jesteś intelektualnie poniżej jak tego brudasa tak i nagrywającego.
Jakby nagrywał od momentu zrzucania mięcha ze śmietnika to było by coś, a tak to można tylko zobaczyć zadymę i koleś dziwi się, że ludzie wokół patrzą na niego jak na zjeba.
Każdego dnia wstydzę się być Polakiem.
Robactwo Europy. Rasiści, chamy i prymitywy bez kultury.
Kurwa objechałem kawał świata ale takiego chamstwa jak w Polsce to nigdy nie doswiadczem.
Ja pierdole o czym ty piszesz. Kurwa ja prowadzę pizzerie i u mnie czegoś takiego nie ma. Pracowałeś w jakimś bieda januszexie.
To chyba wynika z wrodzonej kultury. Nie podam nic czego sam bym nie zjadł. Jakbym zobaczył że pracownik coś podnosi z podłogi i daje klientowi to bym mu chyba w pysk wyjebal.
U mnie w knajpie jest sterylna czystość i wszystko jest świeże.
Na pizzę daje składniki najwyższej jakości. Wszystko importowane z Włoch a nie najtańsze. Nie daje nic polskiego bo polskie wyroby nadają się do psiej miski. Z tego się kurwa nie da pizzy zrobić.