Wysłany:
2012-12-11, 21:44
, ID:
1650286
1
Zgłoś
Rasizm jest formą tchórzostwa, objawem słabości charakteru. Nigdy nie będę bał się, że arab, czarny, żółty czy siny zabierze mi pracę, żonę czy chuj wie co jeszcze.
Znam swoją wartość, jak coś robię to się przykładam, pracuję z determinacją. Jestem reprezentantem naprawdę przyzwoitej rasy, jestem dumny z mojego narodu, cieszę się, że mieszkam w Szczecinie, kocham moją rodzinę. To wszystko sprawia, że bez problemu mogę pozwolić sobie na szacunek do innych ras, wyznań i kultur.
Gwoli ścisłości - nie mam szacunku do lenistwa, ssania socjalu, gardzę kradzieżą etc. Często widuję tutaj filmiki, które przedstawiają przedstawicieli innych ras, którzy ewidentnie kultywują wspomniane wartości - nie mam szacunku dla takich postaw. Zwracam uwagę jednak na to, że jest naprawdę dużo filmików z Polakami jak się kopią po łbach, kradną, plują na nauczycieli czy szczają na starszą osobę. To nie sprawia, że wstydzę się być Polakiem, czy białym człowiekiem, tak samo filmiki z czarnymi nie są uzasadnieniem do nienawiści.
Obciąć socjal (becikowe w pierwszej kolejności), otwierać obozy pracy i ładować tam złodziei. Imigracja leniwych skończy się naprawdę szybko (rada bardziej dla Niemiec, bo w Polsce znaczącej imigracji nie ma).
Walczyć trzeba z postawami, od ras i wyznań się trzeba odpierdolić. Kto ma rozsądek, ten widzi - różnice między ludźmi to nie problem, to natura rzeczy.