FuckingPsycho napisał/a:
Dokładnie, śmiać mi się chce czytając komentarze tych wszystkich "sadystów" tutaj. Gdyby szmatogłowi w przyszłości postanowili w szerszym gronie "odwiedzić" nasz kraj to jak myślicie kto poszedłby na pierwszy frot ? oczywiście te "małpy, czarnuchy" zwane kibicami. Pamiętam gdy takie akcje jak ta z tego filmiku były tutaj chwalone, no ale cóż widzę że czerwona chołota zaczyna powoli przejmować ten portal. Jak napisał ktoś wyżej dla wszystkich hejterów wielki ciapaty ch*j w dupe.
A.C.A.B 1312.
was pojebało gloryfikować tę dzicz. Byłem z ojcem na meczu mając 12 lat. Zostaliśmy staranowani i pobici przez własnie taką hołotę. Ojciec osłaniał mnie ciałem przy płocie, a oni go po prostu kopali. To mają być ludzie? Kibice? To są śmieci. Nic nieznaczący plebs z poziomem inteligencji wściekłego psa. Będą bronić narodu? Zabawne, czyli tylko dlatego że będą to mogą go teraz niszczyć? Powinno się strzelać po nogach, spałować i wlepić kary. Można kibicować w ładny sposób, śpiewać, krzyczeć. Ale nie być zwierzętami. Co oni obronią Polskę? Bo co armii nie mamy? Może i nie mamy, ale ten plebs dostanie droną bojową od ciapatego i mogą obciągnąć. To zawsze takie "geniusze" były mięsem armatnim. I chuj mnie boli, że ta dzicz i każdy z nich by mi wpierdolił w przeciwieństwie do nich nie narzekam na zus, na rząd. jest ciężko, ale oni robią to jeszcze gorsze. Mam nadzieję, że wszyscy zdechną na jakieś choroby albo się pozabijają żeby ich matki tez pozdychały bo zawiodły ten kraj wychowując takie gówno, żeby ich ojcowie straci pały i nie płodzi więcej tego gówna. Tacy kibole to robactwo ROBACTWO . Oby wszyscy zdechli 2 pokolenia wstecz. Każdy z was chuje co ich chwali też. tępactwo, nawet ten kurwa szczyl 15 latek bez włosów na kutasie się wypowiada. Ja pierdole. Do szkoły baranie się weź. I zaraz jakiś chuj mi wyskoczy, że przez neta mam spinę a na żywo pizda. A no i pizda, bo do zoo za płot nie wchodzę.