jakies kurwa noskillowe jebane gry, osobiście 4 m polski w cs i 12 w q3, kthxbai.
Trochę stanę się wylewny, kiedyś na internecie grali ludzie, którzy pochodzili z normalnych rodzin z powodu takiego, że internet był drogi. Oczywiście mogę się tutaj wkurwiać na to, że Polska była za czarnuchami, kiedy u nas wchodziło sdi (pomijając dialup tpsy bo od 95 roku napierdalałem o 22 spamy, żeby się połączyć) to u germańców było 2mbity w domu adsl już za grosze. Jednak korzystali z tego ludzie z kulturą. Teraz jak widać, od zajebania plebsu zajebanego z wiosek po-pgrowskich jak w powyższym przykładzie. Prawdopodobnie pod poznaniem bo tam jakies pidolki mają.
A mnie osobiście wkurwia "internetowy stajl" w którym młodzież nasza polska zastępuje "moŻna" - "mozna", "poŚmiaĆ" - "posmiac". Zaraz w szkole będą uczyć języka beż "ł", "ą" itp.. Gimbazy już się tego nie oduczy, ale może roczniki niżej (2009 i wyżej) zwrócą honor polszczyźnie.. To nie jest SQL czy C++.. Przywołuje do porządku!
Haha, namiary na tego faceta, który tak nie wie co to "pyndel"? Muszę mu osobiście pogratulować! Dawno nie miałem takiej polewki Nie ma to jak zjechać kozaka śmiechem i dobrym chumorem.
Przyznam Ci rację w prawie wszystkim, oprócz jednego, tego że to podpoznańska wioska, obstawiałbym że jakieś kresy wschodnie, może podkarpackie, lub górny śląsk Chociaż prawdą jest że PZ potrafią pokazać "klasę".