jakies kurwa noskillowe jebane gry, osobiście 4 m polski w cs i 12 w q3, kthxbai.
Trochę stanę się wylewny, kiedyś na internecie grali ludzie, którzy pochodzili z normalnych rodzin z powodu takiego, że internet był drogi. Oczywiście mogę się tutaj wkurwiać na to, że Polska była za czarnuchami, kiedy u nas wchodziło sdi (pomijając dialup tpsy bo od 95 roku napierdalałem o 22 spamy, żeby się połączyć) to u germańców było 2mbity w domu adsl już za grosze. Jednak korzystali z tego ludzie z kulturą. Teraz jak widać, od zajebania plebsu zajebanego z wiosek po-pgrowskich jak w powyższym przykładzie. Prawdopodobnie pod poznaniem bo tam jakies pidolki mają.
A mnie osobiście wkurwia "internetowy stajl" w którym młodzież nasza polska zastępuje "moŻna" - "mozna", "poŚmiaĆ" - "posmiac". Zaraz w szkole będą uczyć języka beż "ł", "ą" itp.. Gimbazy już się tego nie oduczy, ale może roczniki niżej (2009 i wyżej) zwrócą honor polszczyźnie.. To nie jest SQL czy C++.. Przywołuje do porządku!
Przyznam Ci rację w prawie wszystkim, oprócz jednego, tego że to podpoznańska wioska, obstawiałbym że jakieś kresy wschodnie, może podkarpackie, lub górny śląsk Chociaż prawdą jest że PZ potrafią pokazać "klasę".