Łapcie linka, bo Autor jakoś się nie kwapi wrzucenia jakiegokolwiek źródła. Bo przecież gównoburza jest najważniejsza
Co do nagrania - racja jest po połowie. Policjanci przesadzili, zaś jeśli by ją pogłaskali po główce i przytulili, wątpię by coś od niej uzyskali. Czy by uzyskali te dane w inny sposób? Możliwe.
Niemniej przy każdej takiej sprawie, każdy wymaga by policja była kryształowo czysta, bardziej jak święci. A prawda jest taka, że każdy z nas ma skurwysyna w sobie i niezależnie od roboty wykorzystujemy go świadomie lub nie w robocie.
Jak lubisz gdy Ci ktoś kutasa to mordy wkłada to Twoja sprawa, ja bym to zgłaszał od razu.
Nie wiem czy w Polsce jest miasto podlejsze od Elbląga.Swojego czasu miało miano "wioski olimpijskiej".Co drugi łaził w dresach i wyglądał jak gumbas z Mario Bros.Maluśkie mózgi z wielkimi ciałkami .Zagęszczenie patusów w tym mieście jest przeogromne.
Stałem kiedyś tam na bramce w "Kazamatach".
No to psy będą miały nauczkę jak się z takimi gówniarzami postępuje.
Najpierw poprosić o telefon a jak gówniarz nie odda to na 24 za cokolwiek i sami sobie wezmą. A jak będzie jeszcze szczeniak pyskował to na 3 miechy do śledczego że podejrzenie współpracy, matactwo czy tam coś innego. I od razu mu przejdzie cwaniakowanie...
Powinna dostać zarzut za składanie fałszywych zeznań i za współpracę z oskarżonym.
No i kutasa do buzi.
No chyba cie pojebało typie....
Za kurwa nic bili nas, karali pałami, gazowali , bo pato rodzice i co też kurwo mnie na dołek albo na sledczak za to że stary się mój w gangsterkę bawił??? Za czyje bledy ta dziewczyna ma placic ?? Nie chce gadac ?niech nie gada
ma kurwa prawo. Oni nie mają prawa się cwelu znęcać nad cywilami by popchnąć śledztwo. "Maja tam kamery itp" to juz na kurwa kamery zdjecie drukowac do telewizji podac a nie dzieci dreczyc skurwysynu.Mam nadzieję Psie ze zrobia z tobą to co z tym psem z pewnego miasta w Polsce co dręczył małolatów bo mu się córka kurwila po prostu zajebią na służbie. A co do policji nic nie mam ale jebac takie psy jak ty kurwo