Po tagach nie było ; )
olałbym to. dziwka wybrała sobie takiego kolesia to widocznie pasuje jej dostawać po pysku. raz wracaliśmy z klubu z kolesiami i widzieliśmy własnie taką parkę. facet już podnosił łapę żeby jej jebnąć a mój koleś go złapał i odepchnął. a ta tępa pizda rzuciła się na mojego znajomego, że co on robi, że to jej facet, itd. myślałem, że zaraz podbiegnie do niego i z tekstem "masz, zajeb mi kochanie" nadstawi ryj. w takich wypadkach się nie reaguje. śmieć poda cię potem do sądu a ta kurwa na 90% stanie po jego stronie i powie, że on taki aniołek i to ty zaatakowałeś.
Wpierdolisz takiemu to ona zawiadomi policję bo go pobiłeś
EUROPEJCZYK ty sobie jaja robisz? Właśnie zasiłki tworzą największą patologię i demoralizują społeczeństwo. Jak np. państwo (czytaj: podatnicy) daje (czytaj: złodziejsko rozdysponowuje nasze pieniądze) zasiłek 200 stówy na dziecko to myślisz, że kto weźmie to pod uwagę? Normalna rodzina, czy patologiczne ścierwa, które już sobie tą sumę przeliczają na ilość butelek? Mam nadzieję, że trollujesz bo takiej głupiej wypowiedzi dawno nie widziałam.