Możecie mi ludzie kochani wyjaśnić po jaki CHUJ dorabiacie do każdej marki swoją popierdoloną ideologię?...
I kolejny badziew na Sadolu.
Możecie mi ludzie kochani wyjaśnić po jaki ch*j dorabiacie do każdej marki swoją popie**oloną ideologię? W samochodach to samo, większość to 4 koła, silnik, karoseria ale dla pok***ionego gatunku ludzkiego zaraz musi to być powód do podziałów, konfliktów i cholera wie jeszcze czego. Nie potraficie po prostu używać??? Dla wszystkich co im się pod deklem popie**oliło to Oświęcim powinien na cztery piece zapie**alać.
Wiadro ch*jów w dupsko życzę.
Amen.
Możecie mi ludzie kochani wyjaśnić po jaki CHUJ dorabiacie do każdej marki swoją popierdoloną ideologię? W samochodach to samo, większość to 4 koła, silnik, karoseria ale dla pokurwionego gatunku ludzkiego zaraz musi to być powód do podziałów, konfliktów i cholera wie jeszcze czego. Nie potraficie po prostu używać??? Dla wszystkich co im się pod deklem popierdoliło to Oświęcim powinien na cztery piece zapierdalać.
Wiadro chujów w dupsko życzę.
Amen.
Pewnie fajnie jest ponarzekać, ale weź pod uwagę to, że gdyby każdy na sadolu był taki aktywny jak ty, to nie miałbyś pod czym wylewać swoich żali.