tip.top napisał/a:
Sadistic to nie tylko strona główna, ale także forum. Na tego typu tematy jest specjalny dział o nazwie Klop [Hyde Park] więc jak "Coś Cię ciśnie? Wal do Klopa!". Ten dział nie wyświetla się na głównej (jak wiele innych, o których większość pewnie nawet nie słyszała), więc jak tylko jakiś temat zniknie z głównej to od razu wielkie pierdolenie, że kasujemy, albo ukrywamy "niewygodne" tematy ogarnijcie się kurwa, zapoznajcie się za całym forum, a nie tylko z okładką
No kurrrrrrwa, przecież właśnie to powiedziałem. Widzę, jaka jest intensywność odwiedzin strony głównej (przykładowo, potrafi się posypać 500 piwek w przeciągu godziny od dodania materiału), oraz forum, gdzie ciekawe wątki, wymagające dyskusji leżą martwe, bo na forum nikt nie zagląda. Dlatego delikatnie zasugerowałem, żeby takie rzeczy, jak ten kontrowersyjny temat, były w miejscu najczęściej odwiedzanym przez ludzi, póki się kurwa nie nauczą korzystać z forum.
Myślę, że zależy właścicielom tej strony, jak i użytkownikom, żeby nie panował bałagan. Żeby było lepiej. A żeby było lepiej, to trzeba rozmawiać. A szansy takiej nie ma, bo temat kurwa pasuje tu, a nie tam i lepiej go wcisnąć pod dywan, bo tam jego miejsce, zamiast umożliwić dyskusję.