Filmik przywraca wiarę w normalną, inteligentną młodzież. A myślałem już, że to gatunek wymarły.
Tak na marginesie, to znam kilku rudych (tak, mam również rudych znajomych) i jakoś tak się złożyło, że wszyscy mają zajebiste poczucie humoru, ale wszyscy nie dali sobie w kaszę dmuchać i są silni psychicznie, a co za tym idzie jak się trafiała jakaś "nienawidząca gingerów" spierdolina, to dostawała w ryj, a oni zyskiwali szacunek, wypływając na fali nienawiści do rudzielców
MrBean
Bardzo zainteresowało to moją siostrę, ponieważ od jakiegoś miesiąca już jej nie bolcuję (żona była zazdrosna), a dziewczyna boi się szukać seksu w internecie - wiadomo, różni psychopaci, handlarze żywym towarem i ogólnie możliwość przypału. Kiedy zobaczyła Twoją wiadomość wstąpiła w nią nadzieja! Ile lat ma Witold? Myślę, że wszelkie przeszkody szybko upadną, bo moja siostra jest bardzo kontaktowa i... Sprawna, a razem z księdzem Witkiem uda jej się odnaleźć utracony raj. Przypuszczam, że przypadnie mu do gustu taka wesoła, figlarna jedenastoletnia kicia. Bardzo proszę o PW