Jednak można się w-rwić, że refundują to w kraju, gdzie jest problem z podstawową opieką medyczną, gdzie na przykład wykrycie raka jest prawie wyrokiem.
Ch** mnie to obchodzi, że są pary, które na to nie stać. Jakoś potrafię znieść to, że nie stać mnie na Ferrari Enzo i nie żądam od Tuska, żeby mi to auto kupił.
Kolejny gówniany pomysł, dobijający finansowo NFZ, kontrowersyjny dla części społeczeństwa. Nie mam nic przeciwko in vitro jeśli ktoś zainteresowany nim, płaci z własnej kasy. Tak samo ludzie przeciwni karze śmierci powinni jako jedyni płacić na utrzymanie takich skazańców, a nie część społeczeństwa która chce ich widzieć tylko na sznurku, a nie sytych i w ogrzewanych celach.
.
Ty chcesz tak a ja chcę srak i jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Tak działa demokracja, system chujowy jak barszcz ale podobno nikt nic lepszego nie wymyślił do tej pory. Robi się jak chce 51% a nie 49%.
Równie dobrze, mogę powiedzieć, że palacze chorujący na raka płuc niech się leczą za swoje...
ale wy wszyscy mądrzy jesteście póki taki temat was nie dotyczy
Jeśli chcecie, by Polska wymarła, to krytykujcie to dofinansowanie. Czepiając się, weźcie pod uwagę, że w przyszłości ktoś będzie musiał robić na wasze emerytury. No chyba, że wolicie ciapatych.