Historia prawdziwa z dzisiaj dokładnie, również mnie dotyczy. Dostaliśmy temat żeby zrobić prezentacje multimedialną o za i przeciw turcji w unii europejskiej, ja zrobiłem ładne przejścia, muzyczke zdjęcia wrzuciłem napisałem z neta jakieś tam plusy i minusy. Pomyślałem że chociaż zakończe czymś co sam napisałem, i o to moje wypociny : Jak dla mnie Turcja nie powinna przystępować do UE bo
nie ma nic wspólnego z Europejską kulturą. Uważam, że
szczególnie nie powinno się do tego dopuścić ze względu
na to, że Turcja jest krajem muzułmańskimi nie powinno mieszać islamu do kultury Europy. Jestem na nie i nie będę ucieszony kiedy jacyś tureccy osadnicy
za 10 lat rozbiją namiot u mnie pod domem i będą chcieli
żyć z moich podatków i mnożyć się bezproduktywnie. Powinno tworzyć się dla nich specjalne zamknięte getta na terenie europy, jeżeli chcą uciekać ze swojego kraju.
Zostałem skierowany do psychologa i wysłany do dyrektorki za głoszenie nacjonalizmu i faszyzmu w tym co napisałem, i za nazwanie pliku z prezentacją
"szmatogłowi". Sadistic niszczy moje życie
nie ma nic wspólnego z Europejską kulturą. Uważam, że
szczególnie nie powinno się do tego dopuścić ze względu
na to, że Turcja jest krajem muzułmańskimi nie powinno mieszać islamu do kultury Europy. Jestem na nie i nie będę ucieszony kiedy jacyś tureccy osadnicy
za 10 lat rozbiją namiot u mnie pod domem i będą chcieli
żyć z moich podatków i mnożyć się bezproduktywnie. Powinno tworzyć się dla nich specjalne zamknięte getta na terenie europy, jeżeli chcą uciekać ze swojego kraju.
Zostałem skierowany do psychologa i wysłany do dyrektorki za głoszenie nacjonalizmu i faszyzmu w tym co napisałem, i za nazwanie pliku z prezentacją
"szmatogłowi". Sadistic niszczy moje życie