blazejudo napisał/a:
@up. Używam wulgaryzmów, aby podkreślić wkurwienie Twoim bełkotem.
Dlaczego mimo słabej sytuacji Naszego państwa by tu przyjechali? Bo oni wcale nie potrzebują Naszych pieniędzy. Każdy kto chociaż trochę się interesuje islamizacją, wie że muzułmanie w Europie są sponsorowani z Arabii Saudyjskiej. Np. za co w Wawie budują meczet? Za kasę z Arabii.
Nie, Ty ignorancie. Oddali życie za wolny kraj i w takim chciałbym wychować dzieci. Nie pod batem chorej poprawności politycznej i lewackich, antypolskich debili jak Ty : )
Turcy też będą sponsorowani z Arabii? Kto dokładnie ich sposoruje?
Jeśli ja jestem lewackim, antypolskim debilem, a wnioskujesz to po dwóch moich wypowiedziach w których jedynie kwestionuje pewne poglądy, z którymi jak widać silnie się utożsamiasz, to ja dziękuję za takiego prawego, patriotycznego inteligenta jak Ty. Dla mnie jesteś świetnym przykładem typowego ćwierćinteligenta dla którego dziadek, szabla i historia to argumenty na wszystko, jak coś Ci się nie podoba, to wyklinasz i każesz spierdalać, a jak nie wiesz jak kontynuować dyskusję to wyzywasz. Obyś jeszcze w czyn przekładał ten swój patriotyzm, żebyś zawód miał jakiś potrzebny albo studia porządne skończył - budował w swoim kraju jako inżynier porządne drogi i mosty, przyczyniał się do rozwoju technologii informatycznej, albo może lekarzem był. Architektem. Naukowcem. Nie? To może jakimś kowalem, rzemieślnikiem, oni też są potrzebni. Kimkolwiek użytecznym. I za to życie dziadka, za jego przelaną krew ciężko pracował na poprawę sytuacji swojego kraju. Robisz tak? Czy Twój patriotyzm wyraża się tylko w internetach?
Czy ja wyciągam swoich dziadków jako argument, że walczyli za kraj w którym teraz oboje żyjemy, z tym że ja staram się być sprawiedliwa dla wszystkich, a Ty obrzucasz mnie obelgami, bo uważasz, że możesz? Bo masz inne poglądy których nie potrafisz racjonalnie wytłumaczyć? Kultura Cię nie obowiązuje bo to już pewnie zakrawa na ograniczanie Twojej wolności no i dziadek za to walczył, żebyś Ty mógł obrażać i mieć wyjebane na każdego, kto myśli inaczej niż ty? W takim razie strasznie szkoda mi życia tych poległych dziadków. Za taką miernotę jakiej dajesz przykład.