Nie rozumiem mentalności ludzi, którzy kręcą takie filmy. Kierowca, owszem pojebany ale po co utrudniać komuś życie? Łazi taki po parku i patrzy, do kogo się tu przypierdolić i ma z tego jakąś chorą satysfakcję. Ormowiec pierdolony.
A Ty taki cwany to tylko w internecie czy na ulicy też ? Coś mi się wydaje że nie b o gdybyś był to już dawno został byś "pierdolnięty". Prawda jest taka że w tym parku spotkali się dwaj frajerzy co to są ciućmokami osiedlowymi i by pokazać jacy są fajni muszą takie akcje odpierdzielać. Jeden wart drugiego.
A ty masz mentalność niewolnika. Jak ktoś przestrzega prawa i je egzekwuje to od razu "ormowiec" czyli zdrajca i kuma się z wrogiem. Jebnij się w głowę. Ścieżki rowerowe są dla rowerów, chodniki dla ludzi a ulice dla samochodów. Czego debilu nie rozumiesz?
Jebac przepisy? Typ jest w pracy jakas przyczepe ciągnie, bo chyba kurwa codzinnie przez park na kemping nie jezdzi, az tu szmaciarz jakis o wolnosc i praworzadnosc walczacy, przed maske wlazi bo pizda na bok zejsc nie umie, bo ma prawa a alejka jest jego, ja pierdole.
Jebac przepisy? Typ jest w pracy jakas przyczepe ciągnie, bo chyba kurwa codzinnie przez park na kemping nie jezdzi, az tu szmaciarz jakis o wolnosc i praworzadnosc walczacy, przed maske wlazi bo pizda na bok zejsc nie umie, bo ma prawa a alejka jest jego, ja pierdole.
I powiedz nam jeszcze jak Ci to kurwa rzutuje, jakby yariska koguta miala to bylo by ok, bo, no chuj wie ale wtedy byla by uprawniona.